Neo Effect

За Ваше удобство и приятно изживяване в нашата клиника, моля спазвайте следните правила

като част от етичния кодекс на клиента.

РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ЕСТЕТИЧНА КЛИНИКА „ НЕОЕФЕКТ“ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОЦЕДУРИ, КОНСУЛТАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ Е

Понеделник – Петък  от 09:00 до 21:00;

Имайте предвид, че графика ни обикновено е запълнен за няколко седмици напред и при явяване в клиниката без записан час е твърде вероятно исканата от вас услуга да ви бъде отказана.

– Искаме да имаме време за всички вас, нашите клиенти. Времето, обаче е един ограничен ресурс и трябва да се съобразяваме с него. Затова, запазване на час след 17:00 става само след предплащане на 50% от цената на съответната процедура или заплащане на цялата цена на процедурата през онлайн приложението ни. Тази сума не се възстановява при НЕЯВЯВАНЕ!

– Имайте предвид, че консултацията и смарт анализа на кожата на лицето, както и на целулита се изпълнява от наш професионален терапевт, който ще отдели поне 40 минути за да Ви изготви програма за третиране ,терапии и продукти за домашна грижа. По тази причина капаро или предплащане може да ви бъде поискано при резервация за консултация или  смарт анализ. 

– За да запишете предварително часа Ви, моля, обадете се на тел. 0896605151 или използвайте всички възможни онлайн комуникации – вайбър, фейсбук месинджър, онлайн система за резервации.

– Записването на часове за услуги извън работно време би могло да се случи САМО при предварителна уговорка с терапевта, който ще изпълни услугата, като той запазва правото си да откаже във всеки един момент.

– Имате право да изберете специалиста, който да извърши желаната от Вас процедура, като се съобразявате с работното време на клиниката, графика и наличните му свободни часове.

 

ЗАКЪСНЕНИЕ И АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАКЪСНЕНИЕ И АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ

  • Резервация може да откажете до 24 часа преди началото на запазения час. След този период ще Ви бъде таксувано посещение от абонамент, ако имате активен такъв, или ще ви бъде начислена такса НЕЯВАЯВАНЕв размер на 50% от цената на процедурата. (Или ще се използва преведеното капаро при предплащане на услуга).
  • „Закъснение“се тълкува всяко отклонение от точния час на процедурата Ви +10 минути.
  • Ако установите, че закъснявате задължително се свържете с нас по телефона,  за да разберете дали ще успеем да извършим услугата или ще се наложи да я презапишем. Възможностите в тези случаи са: – можете да дойдете за часа си, но процедурата ще бъде съкратена (този вариант не може да се приложи за част от процедурите, чиято ефективност зависи от времето за въздействие); – презаписване на процедурата без такса НЕЯВЯВАНЕ(важи само веднъж, при втори такъв случай, ще ви бъде начислена). – начисляване на такса НЕЯВЯВАНЕ– 50% от стойността на процедурата ви (без приложена отстъпка).
  • Ако имате неплатена такса НЕЯВЯВАНЕ в профила, няма да можем да Ви запишем следващ час, преди да погасите задължението си.

 

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГА

Имаме право да откажем извършване на услуга при: 

  • неуважително отношение към екипа на клиниката (крещене, повишаване на тон, заплахи и др.). В този случай си запазваме правото да помолим клиента да напусне територията на клиниката или да извикаме органи на МВР (ако той откаже).;
  • видимо неадекватно състояние (не се отговаря на зададени въпроси, липса на комуникация, видимо “нездрав” вид);
  • съмнение за употреба на упойващи и други наркотични вещества;
  • съмнение за “прикриване” на противопоказания за процедурата с цел процедурата да не бъде отказана;
  • Нямаме право да изпълним услуга, ако клиентът откаже да попълни и подпише информирано съгласие

Правилата влизат сила от 01.04.2024