Йордана Димитрова – интервю

„НеоЕфект е правилното място да подчертая естествената си красота.“

Йордана, вие сте красива и успешна бизнес дама, носителка сте и на титлите Мисис България 2012 и Бизнес дама на годината 2015. Какви качества според вас трябва да притежава съвременната жена?
Харесвам яркия образ на Съвременната жена – амбициозна, интересна и готова да сбъдва мечтите си! Пред нея не стои въпросът дали да избира между семейство и кариера, а КАК да съчетае ролите си на майка, домакиня, съпруга, бизнес дама, приятелка… – така, че да се чувства в хармония със себе си и света около нея. Харесвам мисълта: „Да бъдеш щастлив означава да не бъдеш жертва на проблемите си, а да се превърнеш в автор на житейската си история!“ Съвременната жена е усмихната и позитивна, внимателно приоритизира ангажиментите си и фокусира енергията си в желаната от нея посока.

Какви са вашите впечатления от новото бизнес начинание на Диана Петрова – естетична клиника НеоЕфект, с която тя разделя клиничната от салонната дейност?
Поздравления за Диана Петрова и екипа й! Аз съм дългогодишен неин клиент и нямах търпение да посетя новата естетична клиника. Впечатлена съм от модерния и елегантен декор, слънчевите кабинети, високия клас апаратура и козметика, добрите цени, професионализма, персоналното отношение и удобния паркинг. За мен е удоволствие да ги посещавам – имат голям спектър от процедури, понякога обсъждаме кои са подходящи за мен, а друг път напълно им се доверявам – и винаги си тръгвам по-красива!

На какви процедури отдавате предпочитанията си в НеоЕфект? Коя от терапиите ви е любима и какво ви носи като усещане и резултати?
НеоЕфект за мен е правилното място да се погрижа за себе си и да подчертая естествената си красота. До този момент аз нямам корекции по лицето, за което получавам комплименти, защото напоследък се нагледахме на красиви момичета, които приличат на карикатура. Любима ми е терапията за лице с Venus Legacy, която оформя и скулптурира неоперативно лицето. По време на процедурата се усеща приятно затопляне на лицето, съчетано с масажиращи движения. Препоръчително е да се направят 4-6 процедури ударно (по една на седмица), но резултатът се усеща още след първата процедура. Чрез Venus Legacy кожата на лицетo, шията и деколтето ми се стяга и витализира, изглаждат се фините линии и бръчки, редуцират се мастни натрупвания. Ефектът при мен е, че започвам да получавам комплименти колко свежа и тонизирана изглеждам. Чувствам лицето си по-стегнато, кожата хидратирана и изгладена. Дами, препоръчвам процедурата!

Бяхте избрана за една от най-елегантните дами в България, носителка сте на приза Модна Икона 2017, каква е вашата тайна за безупречна визия?
За мен най-важният принцип е спазването на дрескода. Има огромно значение дали отивате на кафе с приятелка, на бизнес среща или на светско събитие. Аз съм динамичен човек и понякога ми се налага да съвместявам по няколко различни ангажимента на ден. Свикнала съм внимателно да ги планирам и често имам в колата допълнителен плик с дрехи и обувки, които сменям в движение. Много харесвам една мисъл на Джани Версаче: „Не позволявай на модата да те притежава, а сам реши кой искаш да бъдеш и какво искаш да изразиш с начина, по който се обличаш и по който живееш.“

Вашето пожелание към екипа на естетична клиника НеоЕфект?
Пожелавам ви успех и удовлетворение на сцената на естетичната красота! Нека професионализмът ви бъде пътеводна светлина за всички нас, които държим на визията си и приемаме възрастта просто като една цифра!