Карбонов пилинг

NeoEffect

Карбонов пилинг

Карбонов пилинг – любимата процедура на Холивуд
Карбоновият лазерен пилинг е неинвазивен метод, който ефикасно и безболезнено отстранява различни несъвършенства по кожата. Процедурата е особено подходяща за мазна, акнеична и смесен тип кожа с разширени пори и комедони. Прилага се и за освежаване на тена, заличаване на малките бръчици и подсилване на естествената регенерация на кожата. Поради впечатляващите си резултати, карбоновият лазерен пилинг бързо набра популярност и се превърна в любимата терапия на холивудските знаменитости.

В процедурата се използва карбонов гел, съдържащ наночастици въглероден диоксид, който се нанася на плътен слой върху лицето, като целта е той да покрие плътно кожата и да навлезе в самите пори. Гелът засилва ефекта на лазерния лъч върху кожата. Следва третиране с Nd: YAG лазер, като се работи с много къси импулси, което спомага за ефикасното почистване и свиване на разширените пори. Процедурата е безболезнена, усеща се само леко затопляне по време на третирането. Приложима е при всеки фототип кожа, като осигурява бързи и видими резултати, без период на възстановяване.

Непосредствено след карбоновия пилинг се наблюдава зачервяване на кожата, което изчезва в рамките на няколко часа, а през следващите дни – деликатно излющване на повърхностния епидермален слой. Важно е да се използва омекотяващ крем, който прави излющването по-плавно и намалява дразненето на кожата, както и фотозащитен продукт с висок SPF.
Противопоказанията за провеждане на процедурата са: активно акне, кожни инфекции, открити рани в третираната зона, онкологични заболявания, бременност и кърмене.

Карбоновият лазерен пилинг е приложим и при хиперхидроза (прекомерно изпотяване) на подмишници, длани и ходила, тъй като редуцира секрецията на потните жлези и видимо намалява прекомерното изпотяване в тези зони. Процедурата е ефикасно решение за страдащите от хиперхидроза клиенти, които се страхуват от игли и не желаят инжектиране на ботулинов токсин.

Лазерен карбонов (Холивудски) пилинг на лице

Процедури лице

Лазерен карбонов пилинг (при хиперхидроза)

Процедури тяло

NeoEffect

~ Запазете час & Направете запитване ~
задайте въпрос или запазете час на телефон 089 660 5151

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

    NeoEffect

    Цените