Кислороден Hydra Peel

NeoEffect

Кислороден Hydra Peel

Кислороден Hydra Peel – комплексна програма за звезден блясък
Иновативна комплексна програма, която почиства кожата в дълбочина, осигурява интензивна хидратация и мощен подмладяващ ефект. Модерната комибинирана терапия ефективно отстранява несъвършенствата и обгръща кожата на лицето със звезден блясък, възвръщайки свежото младежко излъчване.

Модерната терапия е подходяща за всеки тип кожа, неинвазивна е, абсолютно безболезнена и безопасна. Процедурата комбинира три действия в едно: въздействие с ексфолиращи дискове, вакуум и нанасяне на специфични продукти с нежна флуидна текстура. Освен за почистване на кожата в дълбочина, Кислородният Hydra Peel се прилага и за изглаждане на повърхностни линии, премахване на пигментни петна и изравняване на тена. С терапията се постигат изключителни резултати при акнеична и мазна кожа с разширени пори.
При кислородната терапия с помощта на струя кислород под налягане в кожата се въвежда 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Хиалуроновата киселина хидратира дълбоките кожни слоеве, а серумът, богат на витамини, действа като мощен антиоксидант. Кислородната терапия е препоръчителна при суха или чувствителна кожа, склонна към възпаления и раздразнения.

Подходът при провеждането на всяка процедура е персонализиран и е съобразен със състоянието на кожата на всеки клиент. Авангардната терапия перфектно почиства, ексфолира и хидратира кожата, видимо намалява повърхностните бръчици и отстранява различни несъвършенства. След третирането е задължително използването на фотозащитен крем с висок SPF. За оптимален резултат се препоръчват 4 процедури веднъж седмично, а след това по една поддържаща терапия веднъж месечно.
Комплексната програма лекува и същевременно подмладява, без дискомфорта на познатите козметични процедури. Резултатите, които се постигат с тази технология многократно надминават очакваните!

Кислороден Hydra Peel на лице

Процедури лице

Кислороден Hydra Peel на гръб

Процедури тяло

Кислороден Hydra Peel на скалп

Естетична дерматология

NeoEffect

~ Запазете час & Направете запитване ~
задайте въпрос или запазете час на телефон 089 660 5151

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

    NeoEffect

    Цените