Ралица Кренбауер – интервю

Ралица Кренбауер: „Един от най-любимите ми начини за релаксация е моят ден от седмицата, когато съм в НеоЕфект“
Тя е онези жени, които приковават погледите още в мига, в който влязат в стаята. Независимо колко много хора има наоколо, човек не може да откъсне очи от нея. Тя е Ралица Кренбауер – жена, излъчваща класа, с аристократична осанка и усмивка, към която не можете да останете безразлични. Тя е всичко това и много повече. Ралица е личност, постоянно стремяща се към самоусъвършенстване, амбициозна и успешна съвременна жена, която съчетава работата си като управляващ директор на телевизията в метрото „Ню Левъл Ченъл“ с ролята си на съпруга и майка на четири деца.

Как балансира в натовареното си ежедневие една красива и успешна бизнес дама? Трудно ли е да се поддържа хармония в личен и професионален аспект?
Балансът е въпрос на вътрешно усещане и нагласа. Разковничето за мен е в позитивния ми подход към всички и всичко в ежедневието. Това е ключът към хармонията в личен и професионален аспект. Допълнителен източник за постигане на баланс за мен е нагласата ми да водя максимално здравословен и пълноценен начин на живот. Многоспектърни са сладостите, които си подарявам в тази връзка: полагам ежеседмични грижи за кожата и косата ми при едни от най-добрите професионалисти в съответната област, като се отнасям изключително сериозно към техните насоки, обичам да спазвам правила и да следвам режими за здраве, като това в преходните сезони пролет и есен да вземам редовно хранителни добавки и витамини, веднъж в годината да направим със съпругът ми Аюрведа прочистващи програми. Но не пренебрегвам и храната за душата под формата на екзотични пътешествия, книги, които ме потапят в красотата на паралелни светове, концерти, предпочитам класическа музика, всички онези малки неща, които можем да си подарим за блясък и дълбочина в погледа. В крайна сметка, всичко в живота е въпрос на гледна точка: аз избирам винаги the bright side.

Безспорно днес стресът е наш постоянен спътник. Какви са вашите начини за релаксация и зареждане с нова позитивна енергия?
Смехът. Имам щастието да съм заобиколена от прекрасни приятели с невероятно чувство за хумор, с които редовно бършем сълзи от смях. Вярвам в това, че доброто чувство за хумор и самоирония са характерни черти на интелегентните и успели хора. Освен, че е здраве, смехът повишава и мотивацията, и ми помага да добавя още един позитивен щрих към натовареното ми ежедневие.

Друг начин да си заредя батерията с позитивна енергия за мен е плуването. Усещането за лекота и безвремие, докато плувам, фактът, че не ми звъни телефона работно, както и това, че мога да си чуя и подредя мислите, не могат да се сравнят с нищо друго. След плуване имам усещането, че не стъпвам на земята от лекота и блаженство.
Безспорно един от най-любимите ми начини за релаксация е моят ден от седмицата (всяка седмица), когато съм в НеоЕфект. Отнасям се към часовете ми за поддръжка на кожата, като към ходенето на работа и не си позволявам да ги пропускам. Следвам график, определен от Диди Петрова, като всяка седмица правим различни, допълващи се процедури, посветени на поддържането на тонус и здраве за кожата на лицето и тялото ми.

Защо избрахте да се доверите на професионалните грижи за вашата визия на Диана Петрова и нейния екип от специалисти в естетична клиника НеоЕфект?
Диана Петрова е име в козметичния бранш в България с дългогодишен опит, натрупан не само в страната ни, но и във Франция и Италия. Познавам Диди от много години и смея да се похваля, че кожата ми е изключително доволна и щастлива от това наше приятелство. В допълнение към професионалния подход и опит на Диди, естетична клиника НеоЕфект разполага и с едни от най-новите машини за поддръжка на кожата, което за мен е разковничето към сияйния здравословен вид на кожата ми.

Имате ли любима терапия, която бихте препоръчали на ваши близки и приятели?
Всички терапии, които Диди Петрова избира за моите конкретни нужди, са ми любими. Редуваме лазерни процедури за подмладяване с различни маски, карбонов пилинг с Hydra Facial, Jet Plasma Lift с Venus Legacy и други. Признавам си, че до такава степен се доверявам на Диди, че не следя в детайли какво ми прави. Редът и наситеността на всяка една от процедурите определя Петрова, корифеят в областта. Аз само се наслаждавам на изпълнението и на крайния ефект върху кожата ми.

Какви са вашите малки тайни за перфектен външен вид?
Перфектният външен вид е въпрос на стилно излъчване: елегантен силует, задължително сако или стилна рокля и шал. А моята допълнителна тайна е в добрия крем. Обичам да ползвам хранителни кремове за сияйна кожа. В ежедневието почти не ми се налага да ползвам грим, освен спирала и малко гланц за устни. Всичко това е благодарение на грижата за здравословния вид на кожата ми.

Какво бихте посъветвали дамите, които искат да изглеждат безупречно, независимо от възрастта си?
Да се доверят на доказано име в козметичния бранш, каквато е Диди Петрова. Оттам нататък е важна само последователността и отделянето на време за себе си. Веднъж в седмицата е добра честота за постигане на здравословен сияен тен на кожата.
Вашето пожелание към екипа на естетична клиника НеоЕфект.
Пожелавам им да продължават да следват световните тенденции, за да могат да творят чудеса с нашите кожи, а за нас остава насладата от постигнатите резултати вследствие на професионалното им отношение.