3D диагностика на кожата

NeoEffect

3D диагностика на кожата

Безспорно годишният 3D скинчек е перфектният съветник за най-добра грижа за кожата на лицето. Съвременната професионална 3D диагностика е ключова стъпка за избор на най-подходящите естетични процедури в зависимост от конкретните проблеми и състоянието на кожата на всеки клиент.

Прецизната, професионална 3D диагностика на кожата със скенер камера позволява прилагане на правилен подход и успешно решаване на естетичните проблеми в областта на лицето. Иновативната скенер камера, с която разполага естетична клиника НеоЕфект измерва важни параметри на кожата, като хидратация, ниво на себум, еластичност, наличие на меланин и степен на фотоувреждане. Знаейки тези параметри, специалистите от естетичната клиника ще изготвят строго индивидуална програма за грижа за кожата и ще положат основите на взаимно доверие, от което в голяма степен зависи успехът на приложените терапии и внимателно подбраните продукти за домашна употреба.

3D диагностиката дава възможност не само да се определи моментното състояние на кожата на лицето, но и да се сравняват постигнатите резултати както след една определена терапия, така и след пълен курс от процедури. Това е важно, защото при някои процедури резултатите не се постигат моментално, а са с натрупване, т.е. изискват време и след провеждане на цялостната програма ефектът е наистина забележителен. Разбира се, трябва да се има предвид и въздействието на различни фактори върху добрия вид на кожата, като стрес, тютюнопушене, излагане на слънце или в солариум, козметични продукти, недостатъчен сън, прием на определени медикаменти, някои заболявания и др.

Препоръчително е да не се пропуска годишният 3D скинчек със скенер камера, тъй като тази прецизна диагностика на кожата дава възможност за вземане на навременни мерки за превенция и ефикасно отдалечаване на белезите на стареене.

NeoEffect

~ Запазете час & Направете запитване ~
задайте въпрос или запазете час на телефон 089 660 5151

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

    NeoEffect

    Цените