Неоперативна блефаропластика

NeoEffect

Неоперативна блефаропластика

Подпухналите клепачи, бръчките около очите и отпуснатата кожа в околоочния контур са проблеми, с които дамите се борят ежедневно. Вече има лесен и достъпен начин погледът ви да засияе, а кожата около очите ви да изглежда с години по-млада и свежа.

Блефаропластиката с Jett Plasma Lift е най-новият метод за повдигане кожата на клепачите чрез стимулиране производството на колаген. Процедурата е неинвазивна, възстановителният период е кратък, като само след няколко дни кожата е обновена и стегната. Неоперативният лифтинг е деликатен към тънката и чувствителна кожа на клепачите, внимателно коригира бръчките, изглажда и подмладява.

Ефектът е видим още след първата процедура, като се разгръща във времето и е с дълготрайна ефективност на резултата. Кажете сбогом на отпуснатите клепачи! Подмладете околоочния контур с Jett Plasma Lift!

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151

    jett plasma lift

    Jett Plasma – лице

    Процедури лице

    Jett Plasma – тяло

    Процедури тяло