Дермапен

NeoEffect

Дермапен

Искате ли здрава, красива и гладка кожа? Искате ли да се отървете от пигментни петна, белези и фини линии? Искате ли да се радвате на добър външен вид и добро самочувствие?

Кожата на лицето ни е нежна и чувствителна. Ето защо тя лесно може да бъде наранена, а това това нараняване да остави белези или пигментни петна. Слънчевите лъчи, акнето, дори някои козметични процедури могат да предизвикат хиперпигментация и белези, които да останат върху лицето Ви за дълго време, ако не ги третирате. За щастие, Дермапен е тук, за Ви помогне да се отървете от досадните белези.

Какво е Дермапен?

Дермапен е електрически уред, който наподобява писалка. При процедурата, на върха на уреда се поставя апликатор с множество малки и тънки иглички от медицинска стомана. Използването на Дермапен върху кожата довежда до множесто микроубождания. Тази миниатюрна травма стартира процеси на обновяване, които и помагат да се възстанови по-гладка и красива. Микроубожданията предизвикват естественото отделяне на колаген, който е градивния елемент на кожата. От друга страна, по време на процедурата се нанасят различни разтвори, отговарящи на нуждите на кожата, докато наличието на малки отвори им позволява да проникнат по-дълбоко и да имат по-добър ефект.
Процесът е сравнително бърз и не уврежда дълбоките слоеве на кожата.

Какви са ползите от процедурата?

Дермапен е ефективен начин за премахване на белези от акне и несъвършенства по кожата. Най-голямата полза е подобряването на общия тонус и текстура на кожата, което се получава след лечението, порите са минимизирани, фините линии и бръчки са елиминирани.

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата Дермапен е подходяща за лечение на различни кожни проблеми. Може да се възползвате от нея, ако:
– Имате белези от акне, които искате да минимизирате;
– Имате фини линии и бръчки, и искате да подмладите кожата си;
– Имате хиперпигментация в следствие на слънчево изгаряне или наранявания;
– Имате стрии.

Боли ли?

Струва Ви се, че убождането с множество игли е доста болезнена процедура? Всъщност не е така. Може да изпитате лек дискомфорт по време на процедурата, заради множеството убождания, но това може да се промени като предварително се приложи обезболяващ крем. В зависимост от интензивността на лечението, може да се получи леко кървене, но то няма да продължи дълго.

Може да забележите временно зачервяване на кожата за няколко часа или дни в зависимост от вида на лечението. Това зачервяване често се лекува бързо, но ако имате продължителен дискомфорт е добре да се върнете за допълнително лечение.

Какви са резултатите от процедурата?

След лечение с Дермапен и необходимото възстановяване след това, кожата:
– Изглежда по-плътна и красива;
– Е гладка и с равномерен тен;
– Е подмладена и обновена.

Допълнителна информация

– За да не изпитвате дискомфорт по време на процедурата, нашият специалист нанася обезболяващ крем;
– След процедурата може да имате нужда от 2-3 дни време за възстановяване. През това време кожата е чувствителна и е добре да внимавате с продуктите, които нанасяте;
– Препоръчително е да се направи курс от 3-4 процедури за оптимален резултат;
– Препоръчаме приемането на арника 1 седмица преди процедурата;
– Процедурата може да се осъществи 1 седмица след последното излагане на слънце.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151