Кислороден Hydra Peel на скалп

NeoEffect

Кислороден Hydra Peel на скалп

Знаете ли, че здравият скалп е ключа към здрава, красива и гъста коса? И също както останалата част от тялото, скалпът също има нужда от постоянна грижа.

Генетичната предразположеност, ежедневното замърсяване, третирането с топлина и химични препарати може да повлияят негативно на здравето на скалпа и да доведат до неприятни сърбежи, изтощена, накъсваща се коса, себорея, пърхот и дори косопад. Освен това, често шампоаните изсушават допълнително скалпа, а от там и косата.

За да избегнете всичко това, за да се радвате на здрав скалп, гъста и силна коса, нашата терапия Кислороден Hydra Peel на скалп е тук, за да помогне.

Какво представлява Кислороден Hydra Peel на скалп?

Подобно на терапията Кислороден Hydra Peel на лице, процедурата действа като първо нежно ексфолира кожата, а след това хидратира и подхранва с помощта на специално разработени серуми с чист хиалурон и витаминен комплекс.
Кислородният Hydra Peel на скалп има за цел да:
– Почисти скапа, да отстрани мъртвите кожни клетки и натрупването на стилизиращи продукти;
– Отпуши порите;
– Подобри кръвообръщението на кожата на главата;

Кога се прилага терапията?

Може да се възползвате от терапията Hydra Peel на скалп, ако:
– Косата Ви е изтощена след термична и химична обработка. Искате да се погрижите за нея;
– Страдате от състояния като пърхут и себорея;
– Страдате от косопад.

За кого е подходяща терапията?

Кислородният Hydra Peel на скалп е иновативна, неинвазивна терапия, която може да се прилага както при мъже, така и при жени от всякакви възрасти.

Тя е приятна и лека процедура, която ще ви помогне да подобрите състоянието на скалпа, а от там и на косата си.

Допълнителна информация

Ако искате да видите пълния ефект на кислородната Hydra Peel терапия, препоръчваме първоначален курс от 4 процедури, веднъж седмично, след което може да продължите с  поддържаща процедура всеки месец.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151