Лазерен карбонов (Холивудски) пилинг на лице

NeoEffect

Лазерен карбонов пилинг (Холивудски пилинг) на лице

Лазерният карбонов пилинг е бърза и безболезнена процедура, която помага за подобряване на външния вид на кожата. Прилага се предимно при хора с мазна кожа, акне и разширени или запушени пори. Това лечение е полезно и ако започнете да виждате ефектите от увреждането на UV лъчите върху кожата си.

Какви са ползите от лазерния карбонов пилинг?

Лазерният карбонов пилинг има за цел да възстанови кожата в дълбочина. Процедурата помага и за стимулиране производството на колаген за здрава, плътна и красива кожа. Най-често този тип пилинг се прилага при:
– акне
– пигментация от акне
– белези от акне
– разширени и запушени пори
– мелазма
– фотостареене
– фини линии и бръчки.

Каква е разликата между карбонов пилинг и химически пилинг?

Ако се интересувате от подобен тип козметични процедури, може би се питате „Защо карбонов пилинг?“. Химическият пилинг се използва за лечение на същите състояния, но ето няколко разлики между двете процедури:
– лазерният карбонов пилинг използва топлина вместо химикали за постигане на видими резултати;
– лазерният карбонов пилинг не изисква време за престой;
– хората с чувствителна кожа или кожни заболявания като екзема обикновено изпитват по-малко зачервяване и дразнене след карбонов пилинг, отколкото от химически пилинг.

Какво представлява самата процедура?

Лазерният карбонов пилинг е процес, който отнема около 30 минути от началото до края. Ето какво можете да очаквате от процедурата:
– В началото на процедурата Вашият терапевт ще разнесе слой карбонова нано паста, която прониква в порите;
– Терапевтът ще прокара лазер Nd: YAG върху кожата. Лазерът загрява черната нано паста и я изпарява. По този начин, чрез т.н. сублимация, неинвазивно се изпарява и серумът от порите;
– Лазерът също така загрява подкожната тъкан, като повишава нивата на колаген и запълва фините линии;
– Последната стъпка е нанасянето на хидратиращ и слънцезащитен крем върху лицето Ви.

Процедурата избистря тена, заздравявата стените на съдовете (редуцира капилярите), унищожава в дългосрочен план бактерията, която предизвиква възпаления и стимулира колагена в дълбоките слоеве. Веднага трябва да видите по-здрава, блестяща кожа и по-стегнати пори. Ако имате чувствителна кожа, може да изпитате леко пощипване или зачервяване на кожата. Това обикновено продължава един час или по-малко.

Ефективна ли е процедурата?

Лазерният карбонов пилинг е много ефективен за подобряване на външния вид на мазна кожа и разширени пори. Ако имате тежко акне или белези от акне, може да са необходими няколко лечения, преди да видите пълни резултати. Фините линии и бръчки също трябва да бъдат видимо намалени след една или повече процедури.

Допълнителна информация

– След процедурата, продължете да се грижите добре за кожата си като я хидратирате ежедневно и нанасяте слънцезащита;
– Карбоновата лазерна терапия не изисква възстановителен период;

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151