Лазерно лечение

Искате ли да изглеждате млади и да се чувствате красиви, независимо от възрастта си? Искате да се радвате на здрава кожа без несъвършенства? Искате да се подложите на процедура, която е безболезнена и минимално инвазивна? Ако да, лазерното лечение и подмладяване на кожата е Вашето решение.

Какво представлява лазерното лечение?

Лазерното възстановяване на кожата е вид процедура за грижа, извършвана от сертифициран експерт. При нея се използват лазери за подобряване текстурата и външния вид на кожата.

За кого е подходяща процедурата?

Може да помислите за тази процедура, ако имате проблеми с грижата за кожата, свързани с възрастта, слънцето или акне. Лазерното възстановяване на кожата може да се използва за лечение на един или няколко от следните проблеми с кожата:
– старчески петна;
– белези;
– белези от акне;
– фини линии и бръчки;
– стрии;
– отпусната кожа;
– неравномерен тен;
– уголемени мастни жлези и разширени пори;
– брадавици и папиломи.

Какво трябва да знаете за лазерът PicoLift?

PicoLift е един от най-добрите лазери за подмладяване на кожата. Благодарение на късата продължителност на импулса се намалява рискът от увреждане на околната кожа, докато същевременно се третира в най-голяма степен конкретният проблем. PicoLift може да бъде използван за подобряване на текстурата на кожата, фините линии и бръчки, неравномерния тен, белезите от акне. Процедурата е нехирургична, неинвазивна с кратък период на възстановяване и е идеална за онези, които водят забързан начин на живот и искат бързи резултати.

Какво прави процедурата толкова ефективна?

Лазерите могат прецизно да изпращат хиперфокусирана енергия под формата на светлина или радиочестота до много малки, специфични участъци от кожата. Това означава, че професионалистът, който извършва процедурата,  може да се насочи към определени клетки, без да уврежда околната тъкан. Така, процедурата ефективно, бързо и неинвазивно Ви помага да се радвате на желаните резултати.

Как протича лазерната терапия?

1. В деня на процедурата специалистът ще приложи локално упойка върху третираната област. Това се използва, за да намали болката и да направи процедурата по-комфортна за Вас. Ако се лекува голяма част от кожата, Вашият лекар може да предложи успокоителни или болкоуспокояващи.
2. След това кожата се почиства, за да се премахнат излишните масла, мръсотия и бактерии.
3. Специалистът започва лечението, като използва избрания лазер. Лазерът се движи бавно около определената област на кожата.
4. Накрая на процедурата, специалистът ще „облече“ кожата с бинт, за да я защити от вредно влияние на околната среда.

Допълнителна информация

– Процедурата е бърза, лесна и комфортна – обикновено отнема между 20 и 25 минути;
– Усещането от процедурата е за леко убождане и загряване;
– След процедурата, кожата може да бъде фоточувствителна. За това е добре да се нанася слънцезащитен крем с висок фактор.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151