Миглопластика

Красивите, дълги и изразителни мигли карат очите да изглеждат по-големи и привличат вниманието към Вас. Но не всяка жена е родена с такива. За щастие, всяка жена може да се почувства красива и да се сдобие с магнетичен поглед лесно и бързо, само с една приятна и безболезнена процедура.

Ако имате по-редки, светли или къси мигли, ако просто искате повече обем за миглите си, можете да си осигурите привлекателен и изразителен поглед с помощта на процедурата миглопластика.

Какво е миглопластика?

Това е процедура за сгъстяване и удължаване на естествените мигли. Eдин напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествена визия и дълготраен ефект. Удължаването и сгъстяването на миглите е най-иновативната техника за дължина, обем и плътност, която не уврежда Вашите естествени мигли.

Миглите се прикрепят към естествените една по една с помощта на хипоалергенно лепило, без да имат директен контакт с клепача. По този начин, се увеличава дължината и обема им.

Дълготрайна ли е процедурата? Нужна ли е поддръжка?

Удълженията падат всеки път, в който Ваша естествена мигла падне. Средно, ние губим около 20 мигли седмично, което води до нуждата от поддръжка и възстановяване на загубените удължения.

Средно на всеки 6 до 8 седмици е добре да посещавате специалиста, поставил миглите, за да ги допълва и връща обема им.

Боли ли?

Може да се притеснявате, знаейки, че пинсети оперират толкова близо до окото Ви, но няма нищо страшно. Очите Ви ще бъдат затворени през цялото време и няма да усетите нищо, освен докосването на специалиста, което по никакъв начин не е болезнено.

Допълнителна информация

– Миглопластиката е истинско изкуство, което незабавно прави женския поглед магнетичен и въздействащ.
– Ако целите естествена визия, тя може да бъде постигната, ако изберете мигли с дължина не много по-голяма от естествената Ви.
– Бройката мигли, които ще Ви бъдат поставени, зависи от гъстотата на Вашите собствени мигли.