Микроблейдинг
Микроблейдинг

NeoEffect

Микроблейдинг

Знаете ли,че веждите са първото нещо, което хората виждат в лицето Ви? Ако те са добре оформени и красиви, ще направите добро впечатление и ще привлечете още повече внимание към себе си.

Но какво да правите, ако не може да се похвалите с плътни вежди, ако имате участъци с по-малко косъмчета или веждите Ви нямат формата, която искате?

Докато преди години на мода бяха тънките, изкусно изписани вежди, то днес забелязваме, че плътните, красиви и добре оформени вежди са предпочитани от всички, които държат на естествения външен вид.

И, за да ви помогне да го постигнете по-лесно, на помощ идва микроблейдингът!

Какво е микроблейдинг?

Микроблейдингът е процедура, която има за цел да създаде най-добрата форма на веждите, подходяща за всяко лице. Процесът е много прецизен благодарение на използвания инструмент, който прилича на писалка, като писецът е наклонено острие с 10-12 малки игли в края – игли, които не проникват през кожата, а само деликатно докосват повърхността. Иглата много фино имплантира медицински пигмент върху епидермисния слой на кожата, създавайки фини, реалистични и естествено изглеждащи „косъмчета“.

Така с лекота се сдобивате с формата и плътността, които искате.

Колко дълготрайна е процедурата?

Микроблейдингът трае между 12-18 месеца, но това зависи най-вече от Вашия тип кожа. Хората с малко по-мазна кожа запазват вида на веждите си около 12 месеца, преди да се нуждаят от допълване, но тези с нормална кожа могат да издържат до 18 месеца.

Боли ли?

Самият процес не е болезнен благодарение на обезболяващия мехлем, който се нанася в началото.Понякога звукът на острието е по-неприятен за хората околото самото усещане.

Допълнителна информация

– Процедурата не се препоръчва, ако имате много мазна или много суха кожа, акне, бенки, спукани капиляри или дерматит.
– Процедурата изисква поддръжка на всеки 12-18 месеца, в зависимост от типа кожа и начина, по който се грижите за своите вежди.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151