Педикюр

Красиви, добре оформени нокти на краката. Способността да носите сандали с увереност и без притеснения. Това ще ви донесе добре направения педикюр.

Но докато някои жени си мислят, че той е необходимост само през лятото, когато краката ни са изложени на показ, то добре е да знаете, че педикюрът е много повече от това.

Педикюрът помага за почистване и овлажняване на краката ви, а също така осигурява грижа за ноктите. С това на ум, добре е да знаете, че редовното посещение в салона за педикюр е необходимост, тъй като той има много и разнообразни ползи.

Защо да си правите редовно педикюр при специалист?

Намаляване на риска от инфекции
Пилингът е важна част от педикюра, който ви помага да се отървете от мъртвите кожни клетки, правейки кожата по-гладка и привлекателна. Той също така помага да се предотврати натрупването на клетките, причинявайки мазоли, които могат да бъдат болезнени.

Помага да се отървете от мъртвите кожни клетки
Когато педикюрист работи върху краката ви, той трябва да почисти, изреже и изравни ноктите. Това помага да се намали рискът от всякакви инфекции, дължащи се на израстване на ноктите на краката. Също така, той премахва мръсотията и бактериите, ограничавайки миризмата на краката и растежа на гъбички.

Справя се с пукнатини в петите
Много хора страдат от мехури, пукнатини и други проблеми, тъй като краката им са сухи и не са овлажнени. Редовният педикюр помага да се запази влагата, от която се нуждаят краката ви.

Помага ви да премахнете стреса
Накисването на краката в топла вода след дълъг работен ден ви помага да се отпуснете, а когато това бъде последвано от педикюр, направен от професионалист, това помага да се освободите от стреса и напрежението.

Насърчава кръвообръщението
Масажът на краката е жизненоважна част от педикюра, който увеличава кръвообращението и облекчава напрежението в прасците и краката.

Запишете своя час за педикюр при нас и осигурете релакс за себе си и здраве за стъпалата си!