Прегледи

Когато обмисляте естетически подобрения по лицето и тялото си, знаете, че има безброй възможности за избор и разнообразни процедури, на които можете да се подложите. Много от процедурите дори изглеждат сходни една с друга, но истината е, че не са. И това може да ви затрудни при избора.
Козметичните подобрения не са универсална услуга и избирането на истински професионалисти, които не просто да извършат процедурата, но и да ви консултират по възможно най-добрия начин, е от изключителна важност, ако искате да получите желаните резултати.
По време на консултация, нашите специалисти правят цялостен преглед и вземат предвид вашия начин на живот, възраст, прием на лекарства и здравословни проблеми, за да създаде реалистичен и уникален план за лечение, който осигурява подходящата корекция и поддържане на добро здраве. План, създаден специално за вас.
Ето какво да очаквате по време на един преглед:

Прегледът обикновено продължава между 30 минути и час и включва:

1. Задаване на набор от въпроси, които целят да разберат:
– Каква визия искате да постигнете;
– Какъв е начинът ви на живот: възраст, динамика на ежедневието, вредни навици, стрес и др.
2. Анализ на състоянието на кожата, който ще идентифицира наличието на петна и бръчки, степента на увреждане от слънцето, проблемни зони, който не могат да се видят с просто око и др. Най-добрият начин да се определи това е с помощта на скенер-камерата Skin-check.
3. План за процедурите, в който ще ви бъде показано кой са най-подходящите процедури за вашите желания, разходите и последващата грижа, която ще трябва да приложите, когато процедурата приключи. С този план ще бъдете въоръжени с цялата информация, необходима ви, за да вземете информирано решение относно вашата козметична процедура и грижата за кожата.

Ако искате да се подложите на козметична процедура, с която да подобрите външния вид на лицето или тялото си, не правете компромис с качеството. Доверете се на професионалисти с доказан опит. Запишете своя час за преглед в Neo Effect още сега.