Ролшейпър

Подуване, тежест в тялото, досаден целулит! Всички тези неща са неприятни за всяка жена, която не просто иска да изглежда добре, но и да се чувства така. И докато справянето с тях може да се окаже трудно без намесата на специалист, вече има процедура, която ще ви помогне да забравите за тези неприятни усещания и  да се радвате на здраво и красиво тяло – лимфен дренаж с Roll shaper.

Какво представлява Roll shaper масажът?

Принципът на работа на ролковия масаж е прост, но ефективен. Дървените ролки на машината се въртят и търкалят срещу желаните зони, стимулирайки мускулите, кожата, кръвообращението и улеснявайки движението на лимфната течност. Тази процедура може да масажира цялото тяло.

По време на масажа лимфната циркулация се ускорява десетократно. Масажът ефективно въздейства върху цялата лимфна система, подобрява еластичността на кожата и метаболизма и намалява лимфния арест и подуването на тъканите. Лимфната терапия е много приятно и ефективно лечение и се използва както в медицината, така и в козметологията.

Каква е функцията на лимфните възли?

Функцията на лимфните възли е да убива бактериите, да укрепва имунната система, да филтрира вредните вещества от тялото, да насочва течността в тялото и да забавя потока на лимфата. Приблизително 2 литра лимфа изтичат от лимфната система в кръвта за един ден. Ако лимфната система е нарушена поради заболяване или травма и преминаването на течност през тялото е затруднено, възниква оток.

Ролковият масаж спомага за правилното функциониране на тялото. Ролките на машината влизат в контакт с повърхността на кожата и стимулират мускулите. Активирането на тялото и стимулирането на мускулите води до загуба на тегло и намаляване на обиколката. Масажът намалява отока и целулита.

Инфрачервената лампа в средата на барабана на машините увеличава ефекта от масажа с до 70%. Топлината, излъчвана от нея, прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, затопляйки тялото и кожата и разширявайки кръвоносните съдове, като по този начин спомага за отстраняването на отложените токсини.

Какво се случва с тялото ви, след процедурата?

– Подобрява лимфната система и кръвообращението;
– Подобрява чревната функция;
– Подобрява метаболизма;
– Намалява отока и тежестта в краката;
– Действа като профилактика на много заболявания;
– Намалява обиколката на талията, ханша, краката и ръцете;
– Редуцира теглото;
– Намалява целулита;
– Обогатява мускулите с хранителни вещества и кислород;
– Подготвя тялото за упражнения;
– Ускорява способността на тялото да се възстановява от физическа активност;
– Намалява мускулното напрежение и увеличава мускулната производителност.

Допълнителна информация

– Ефектът от roll shaper се усеща веднага. Преди и по време на масажа трябва да пиете много вода, защото масажът активира движението на течности и тялото се нуждае от повече вода веднага;
– Първоначалните измервания на всеки клиент се записват, за да се наблюдават телесните промени и ефектът от масажа. Отбелязват се също така ИТМ, съотношението на телесните мазнини към мускулната маса, нивата на висцералните мазнини и броя на калориите, необходими на тялото ви да функционира нормално ежедневно;
– Продължителността на целия масаж е 1 час;
– По време на началния активен курс (10-15 пъти) процедурите се извършват 3-4 пъти седмично. Някои хора се нуждаят от няколко курса, това може да бъде посочено индивидуално. За да се поддържа постигнатият резултат, процедурата трябва да се повтаря 1-2 пъти месечно.