Терапии за лице

Независимо какъв тип е Вашата кожа: суха, мазна, нормална, сама по себе си тя е уникална. Ето защо има нужда от грижа, създадена специално за нея. Нашите експерти разбират това и Ви предлагат персонализирана грижа,  която ще даде на кожата Ви точно това, от което се нуждае, за да бъде здрава, красива и млада.

Какво представляват персонализираните терапии за лице?

Всяка персонализирана терапия започва с разговор, в който нашите специалисти ще се опитат да разберат как се грижите за кожата си, каква е рутината Ви и от какво има нужда Вашата кожа. След като знаят това, могат да подберат най-добрите методи и продукти, да се погрижат за Вас.

Как протича една такава терапия?

Всяка процедура включва в себе си релаксиращ масаж. Той стимулира мускулите на лицето, шията и деколтето, за да се постигне естествено повдигане и стягане. Освен масажът, нашите специалисти използват водещи продукти за грижа за кожата, които и дават всичко необходимо, за да разкрие естествен блясък и красота.

Масажът, правилните козметични продукти и професионализма на нашите терапевти правят терапията едно несравнимо, отпускащо преживяване за Вас като в същото време осигуряват първокласна грижа за Вашата кожа.

За кого са подходящи персонализираните терапии?

Персонализираната терапия е подходяща за Вас, ако:
– Искате да подхраните и „съживите“ кожата си с продукти, отговарящи на нейния тип;
– Искате да третирате конкретен кожен проблем;
– Искате да получите консултация от професионалист, който да Ви покаже как най-правилно да се грижите за кожата си;
– Искате да си подарите един час релакс и грижа за самите себе си.

Запишете своя час за персонализирана терапия още сега и се насладете на невероятно отпускащо усещане, комбинирано с нежна грижа. Нашите терапевти Ви очакват!