Третиране на стрии

Стриите са дълги, тесни ивици, ивици или линии, които се развиват върху кожата. Те се появяват, когато кожата внезапно се разтегне и са изключително често срещани. Стриите също могат да повлияят на текстурата на кожата.

Те могат да се образуват, когато преминем през периоди на бърз растеж, като бременност, тийнейджърски скокове или рязко наддаване / загуба на тегло, като най-често, засегнатите зони са стомаха, гърдите, бедрата и седалището.

Стриите често започват в лилаво или червено, тъй като кръвоносните съдове са по-близо до повърхността на кожата. Това се променя, когато кръвоносните съдове се свият, отставяйки по-бледи линии.

Използвайки иновативна радиочестотна технология, леченията за намаляване на стриите могат да се концентрират върху намаляване на цвета, изглаждане на текстурата или насърчаване естествената регенерация на дермата. Ето какво трябва да знаете, ако искате да се подложите на лечение за редуциране на стрии:

Какво представлява процедурата за лечение на стрии?

Процедурата за заличаване на стрии действа като използва микро игли, които създават малки рани. По този начин се задейства естествения лечебен процес, който регенерира кожата и причинява клетъчно обновяване и производство на колаген. Радиочестотната енергия, която се доставя в кожата, също стимулира производството на колаген, намалявайки появата на белези, фини линии, бръчки и стрии.

Какво се случва при подобна процедура?

– Намалява и премахва белезите;
– Намалява видимостта на стриите;
– Осигурява по-естествено и постепенно подобрение на кожата;
– амалява общото зачервяване на стриите, така че те да станат по-малко видими;
– Бързо, безопасно и неинвазивно лечение;
– Минимален престой, за да можете веднага да се върнете към нормалното си ежедневие;
– 100% лечение без химикали и токсини;

Допълнителна информация

– Имайте в предвид, че след процедурата, третираната зона може да се зачерви и подуе. Това състояние ще се редуцира в рамките на 24 часа;
– Леко, подобно на слънчево изгаряне състояние е напълно нормално. То ще отшуми до 72 часа, а през това време, използвайте слънцезащита с висок фактор и избягвайте басейни, спа и третиране на кожата с кола маска или други епилиращи средства.