CACI – електромагнитна стимулация

NeoEffect

CACI електромагнитна стимулация

Правили ли сте някога тренировка за лицето си? Точно както мускулите на цялото Ви тяло могат да бъдат стегнати и красиви, ако ги упражнявате редовно, така и тренировката за мускулите на лицето ги прави по-стегнати и намалява признаците на стареене. Процедурата CACI има за цел да направи точно това – тренировка за Вашите лицеви мускули.

Какво представлява CACI?

Процедурата Микротокова стимулация работи, като доставя слаби електрически импулси, които отразяват естественото биологично поле на организма. В резултат, мускулите на лицето се свиват и отпускат което води до тяхното „трениране“, а усещането, което изпитвате по време на процедурата, е леко усещане за изтръпване.

Първоначално процедурата е разработена за лечение на лицева парализа преди цели 70 години. Днес, тя се използва както за лицето, така и за останали части от тялото. Терапията е ефекетивна и във физиотерапията за контрол на болката и в болниците за заздравяване на рани.

Как протича самата процедура?

В началото на процедурата, специалист нанася проводящ гел на лицето Ви. Този тип гел се използва и за ултразвуково сканиране, защото позволява разпределението на електрически импулси.

След това, специалистът използва меки палци (сонди) или други приставки, които предават на лицето микротоковите импулси. Тези приставки комуникират помежду си и разпределят тока напред-назад по лицевите мускули.

По време на процедурата, всички 32 лицеви мускула са стимулирани.

Какъв е ефектът от процедурата?

След преминат курс на лечение с CACI:
– Кожата изглежда по-плътна и стегната;
– Контурът на лицето е добре оформен;
– Размерът и дълбочината на бръчките са редуцирани.

Допълнителна информация

– Ефектът от процедурата се вижда още след първата терапия;
– Въпреки това, за оптимални резултати е най-добре да се направи курс от 12 лечения;
– След процедурата кожата не става фоточувствителна и няма нужда от нанасянето на слънцезащитен крем;
– След процедурата може да продължите ежедневието си без да се налага специална грижа за кожата.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151