IPL – Пулсираща светлина

NeoEffect

IPL Пулсираща светлина

Няма човек в днешно време, който да не е чувал за IPL терапиите. Но знаете ли какво точно представляват? Кога се използват? Как действат?
IPL означава интензивна импулсна светлина (Intense Pulse Light). Това е вид светлинна терапия, използвана за лечение на различни кожни проблеми и редуциране на нежелано окосмяване.
Можете да използвате IPL за минимизиране или премахване на:
– старчески петна;
– увреждане от слънцето;
– лунички;
– рождени белези;
– разширени вени;
– спукани капиляри по лицето;
– розацея;
– нежелано окосмяване по лицето, шията, гърба, гърдите, краката, подмишниците или бикини линията.

Какво представлява IPL процедурата?

В началото на процедурата, терапевтът първо почиства областта, която ще бъде третирана. След това нанася хладен гел върху кожата Ви. Идва ред на светлинните импулси, които се прилагат от IPL устройството към кожата Ви. По време на процедурата ще трябва да носите тъмни очила, за да предпазите очите си.

В зависимост от това коя част от тялото Ви се третира и колко голяма е площта, лечението трябва да отнеме между 20 и 30 минути.

За да постигнете желаните резултати, може да се наложи да се подложите на няколко процедури. Тези процедури трябва да бъдат разделени през около един месец, за да може кожата Ви да заздравее между тях. Епилацията изисква 6 до 12 процедури.

Какво да очаквате след процедурата?

Веднага след процедурата можете да се върнете към редовните си дейности. Третираната област на кожата ще бъде зачервена и чувствителна за няколко часа, сякаш сте изгорени от слънце. Кожата ви също може да е леко подута. Хубаво е да използвате слънцезащита с висок фактор няколко дни след процедурата. Избягвайте да поливате кожата си с гореща вода.

Допълнителна информация

– Процедурата е подходяща за изсветляване на пигментни петна и намаляване на нежеланото окосмяване;
– Сесиите са по-бързи, отколкото при други методи;
– Процедурата е безболезнена и безопасна;
– Възстановяването е бързо;

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151