Jett Plasma – тяло

NeoEffect

Jett Plasma на тяло

Здравата, красива и стегната кожа е мечта на мнозина. Тя, обаче, не винаги може да бъде лесно постижима. Често загубата на няолко излишни килограма може да доведе до отпусната, набръчкана кожа, особено в областта на ръцете и корема. В тези случаи постигането на красив външен вид може да изиска повече усилия. За щастие, има решение, в лицето на Jett plasma.

Ето какво трябва да знаете за процедурата, ако искате да постигнете стегната кожа в някои участъци от тялото си.

Какво представлява плазмата?

Плазмата е едно от четирите основни състояния на материята, останалите са твърдо, течно и газообразно. Плазмата има свойства, които значително се различават от тези на другите състояния.

Плазмата се образува чрез йонизация на атмосферните газове, тя е йонизиран газ, съставен от йони и електрони, който се създава чрез отделянето на електроните от електронната обвивка на газовите атоми или разкъсването на молекулата (йонизация).

Как действа стягането на кожата с Jett Plasma?

Процедурата с апарата Jett Plasma създава йонизация, докато задържа инструмента върху кожата, което впоследствие създава реакция в тъканите. Плазменият енергиен поток стимулира образуването на нов колаген, стимулира еластиновите влакна, подобрява увредената от слънцето кожа, намалява бръчките и изглажда повърхността на кожата.

Това лечение не включва изрязване, инжектиране, изгаряне или отстраняване на кожа или тъкан. Особено добре действа при работа с малки участъци като линията около пъпа, например.

Какви зони могат да се третират с Jett Plasma?

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата Jett Plasma за тяло е подходяща за:
– Хора, които са свалили много килограми и искат да елиминират отпуснатата кожа, получена в следствие на това отслабване;
– Майки, които искат да възстановят стегнатия вид на корема си след раждането;
– Хора, които искат да намалят отпускането на кожата, което се получава с възрастта.

Допълнителна информация

– Може да получите подуване и зачервяване на третираната област, което ще отшуми в рамките на 2-3 дни. Процесът на оздравяване ще включва образуване на корички (които трябва да се оставят да отпаднат естествено) в продължение на около седмица.
– Процедурите с Jett Plasma понякога може да доведат до по-продължително зачервяване и подуване, докато кожата се възстановява, това е по-вероятно, когато се третират зоните в близост до окото. При някои индивиди може да отнеме до 7 до 10 дни, за да се възстановят напълно.
– Гримът може да се прилага като покритие, когато е необходимо, но не трябва да се прилага през първите 24 часа след процедурата. Резултатите са незабавни и се подобряват през следващите 2-4 седмици.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151