Max3 лазерно подмладяване

Спомняте ли си времето, в което кожата ви беше млада, стегната и плътна? Целулитът и стриите бяха нещо, за което само сте чували, но никога не сте виждали върху себе си. С времето, обаче, нещата започват да се променят. Не само годините, но и редица други фактори, сред които излагане на слънцето, стрес, неправилно хранене и вредни навици дават своето отражение върху тялото ви под формата на:
– Стрии и целулит;
– Отпусната кожа без тонус и плътност;
– Неравности по кожата и несъвършенства.

Всички тези неща могат да навредят на самооценката ви и да ви накарат да се усъмните в красотата си.  За щастие, има как да възстановите здравето и красотата на кожата си. Лазерното подмладяване Max3 за тяло е тук на помощ.

Какво е лазерно подмладяване?

Лазерното подмладяване на кожата е процедура за възстановяване на кожата, която използва лазер за подобряване на външния вид на кожата при увредена от слънцето кожа, белези, стрии и целулит, варицела или наранявания, отпусната кожа в следствие на рязко отслабване. Лазерното подмладяване също може да лекува загуба на тонус на кожата и да подобри значително тена ви.

Какво представлява процедурата?

Интензивен лъч светлинна енергия (лазер) е насочен към кожата ви. Лазерният лъч разрушава външния слой на кожата (епидермиса). В същото време лазерът загрява по-дълбокия слой на кожата (дермата), което кара колагеновите влакна да се свиват. По време на възстановяването се образуват нови колагенови влакна и кожата постепенно възвръща своя младежки вид.

За лазера Max3

Max3 е ултрамодерен лазер, който комбинира в себе си предимстава на 3 различни дължини на вълната: 755nm, 808nm и 1064nm. Използван най-вече за безопасна и ефективна лазерна епилация, лазерът има и функция за лазерно подмладяване, с чиято помощ може да се елиминират всички признаци на стареене или увреждане от слънцето. Подмладяването с Max3 е напълно безопасна и неинвазивна процедура, а резултатът е гладка и красива кожа със сияен и равномерен тен.

За кого е подходяща процедурата?

Подмладяването с Max3 лазер е процедура, подходяща за:
– Жени и мъже, които искат да възстановят младежкия вид на кожата;
– Ако имате неравномерен тен, белези от акне или увреждане от слънцето;
– Ако искате да елиминирате фините линии и бръчки;

Каква е продължителността на процедурата?

Процедурата продължава между 30 минути и час в зависимост от  размера на третираната област.

След процедурата

Избягвайте незащитеното излагане на слънце;
– След лазерното подмладяване кожата може да бъде чувствителна, подута и сърбяща;
– Редовно почиствайте третираната зона и спазвайте препоръките на специалиста за по-бързо възстановяване;
– Усилените дейности обикновено могат да бъдат възобновени след една или две седмици.