PRP (ВАМПИРСКИ) ПЛАЗМЕН ЛИФТИНГ

NeoEffect

Prp (вампирски) Плазмен Лифтинг

Знаете ли че, един от най-добрите начини да лекуваме различни състояния в тялото си е чрез собствената ни плазма? Благодарение на съвременните, иновативни процедури, вече не само здравословни проблеми могат да бъдат решени по този начин. Собствената ни плазма може да бъде използвана и за козметични цели, под формата на плазмен лифтинг.

Този метод е уникален, защото е по-щадящ от оперативния и дава добри резултати и видим ефект.

Какво е плазмен лифтинг?

Плазменият лифтинг е козметична процедура, която използва кръвта на пациента за борба с признаците на стареене. След вземане на кръв от ръката Ви, медицинският специалист ще отдели тромбоцитите от останалата част на кръвта с помощта на центрофуга (машина, която се върти бързо, за да отдели течности с различна плътност). Богатата на тромбоцити плазма (PRP) ще се инжектира в кожата Ви заедно с филър с хиалуронова киселина, като Juvederm.

За какво се използва процедурата?

Процедурата е изключително подходяща, ако:
– Искате да намалите фините линии и бръчки;
– Искате да подобрите плътността и еластичността на кожата си;
– Искате да лекувате белези от акне;
– Искате да изравните тена и да озарите кожата си.

Как протича самата процедура?

– Първо, терапевтът ще почисти кожата Ви. Ще нанесе локален обезболяващ крем;
– Следващата стъпка е изтеглянето на кръв (само 2 чаени лъжички) от ръката ви. Някои лекари могат да изберат първо да – инжектират лицето с филър, концентрирайки се върху зони с дълбоки гънки или бръчки.
– Междувременно, кръвта ще отиде в центрофуга. Това отделя PRP от останалата част от кръвта.
С помощта на малка игла PRP ще се инжектира обратно в лицето.

Какво да очаквате след процедурата?

Може да забележите известно зачервяване на лицето си след лифтинг на вампир, но самата процедура е неинвазивна и няма нужда от специално време за възстановяване.

Опитайте се да избягвате да докосвате лицето си в часовете след процедурата. Ако Вашият лекар каже, че е добре, можете да използвате пакет с лед.

Ще видите незабавни резултати от прилагането на филъра, а блясъкът и равномерността от PRP ще бъдат видими след 2 до 3 седмици. Резултатите не са постоянни и обикновено ще продължат 12 или 18 месеца.

Допълнителна информация

– Препоръчаме приемането на арника 1 седмица преди процедурата;
– Процедурата може да се осъществи 1 седмица след последното излагане на слънце.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151