проверка на кожата
Skin Check – скенер–камера за диагностика на кожата на лицето

NeoEffect

Skin Check

ПАКЕТ BLACK-FRIDAY: до 50% отстъпка за всички апаратни процедури

След процедурата Skin Check, ще имате възможност да се възползвате от Нашия Black-Friday пакет. Ще получите до 50% отстъпка за процедури, персонализирани специално за нуждите на вашата кожа! Това е начинът ни да Ви помогнем да постигнете красивия и самоуверен вид, за който винаги сте мечтали!

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

Направи Първата стъпка към Идеалната кожа, само за 40 лева!

В козметичния Ви шкаф вероятно има разнообразие от продукти, които обещават красива кожа. Но какво ще кажете, ако ви разкрием, че тези продукти може да не предоставят точно това, от което се нуждаете?

Модерният човек има в козметичното си шкафче куп продукти, с които редовно се грижи за кожата си. Но, колкото и да са те, колкото и да са специални, няма да имат желания ефект, ако не знаете от какво се нуждае кожата Ви.

Правилната грижа започва с това – да познавате добре кожата си. Да определите какъв тип е Вашата кожа и какви са продуктите, които ще и помогнат да разкрие пълния си блясък и красота, е нещото, което ще Ви донесе желаната самоувереност. Skin-check скенерът е тук, за да Ви помогне точно с това.

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

Какво представлява Skin-check?

Skin-check представлява скенер-камера, която е създадена, за да прави диагностика на Вашата кожа. С нейна помощ не само можете да опознаете по-добре кожата си, но и дава на нас, експертите, възможността да предложим най-добрата процедура. След процедурата не просто знаете повече за своя тип кожа, но и имате информация за нейното моментно състояние.

Защо да се подложите на skin-check?

Ако се чудите защо да се подложите на процедурата, добре е да знаете, че тя е подходяща за всеки, който иска да се погрижи за себе си по най-добрия начин. Благодарение на skin-check можем да определим:

  • Какво е нивото на хидратация на кожата Ви;
  • Каква е нейната еластичност;
  • Колко себум отделя;
  • До колко увредена е кожата от UV лъчите.

След процедурата ще знаете много повече за кожата си и кои са най-добрите начини да се погрижите за нея.

Допълнителна информация

  • Процедурата е абсолютно неинвазивна и безболезнена;
  • Може да се прилага върху всеки, независимо от пол и възраст;
  • Тъй като кожата се променя с времето, може да се подложите на skin-check повече от веднъж. Ако усещате промяна в състоянието на кожата си след последната проверка, може да запазите своя нов час за skin-check.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151