проверка на кожата
Skin Check – скенер–камера за диагностика на кожата на лицето

NeoEffect

Skin Check

Модерният човек има в козметичното си шкафче куп продукти, с които редовно се грижи за кожата си. Но, колкото и да са те, колкото и да са специални, няма да имат желания ефект, ако не знаете от какво се нуждае кожата Ви.

Правилната грижа започва с това – да познавате добре кожата си. Да определите какъв тип е Вашата кожа и какви са продуктите, които ще и помогнат да разкрие пълния си блясък и красота, е нещото, което ще Ви донесе желаната самоувереност. Skin-check скенерът е тук, за да Ви помогне точно с това.

Какво представлява Skin-check?

Skin-check представлява скенер-камера, която е създадена, за да прави диагностика на Вашата кожа. С нейна помощ не само можете да опознаете по-добре кожата си, но и дава на нас, експертите, възможността да предложим най-добрата процедура. След процедурата не просто знаете повече за своя тип кожа, но и имате информация за нейното моментно състояние.

Защо да се подложите на skin-check?

Ако се чудите защо да се подложите на процедурата, добре е да знаете, че тя е подходяща за всеки, който иска да се погрижи за себе си по най-добрия начин. Благодарение на skin-check можем да определим:

  • Какво е нивото на хидратация на кожата Ви;
  • Каква е нейната еластичност;
  • Колко себум отделя;
  • До колко увредена е кожата от UV лъчите.

След процедурата ще знаете много повече за кожата си и кои са най-добрите начини да се погрижите за нея.

Допълнителна информация

  • Процедурата е абсолютно неинвазивна и безболезнена;
  • Може да се прилага върху всеки, независимо от пол и възраст;
  • Тъй като кожата се променя с времето, може да се подложите на skin-check повече от веднъж. Ако усещате промяна в състоянието на кожата си след последната проверка, може да запазите своя нов час за skin-check.

Цени за проверка на кожата (Промоция до 15 декември 2022)

Екипът на NeoEffect Aesthetic Clinic ще се погрижи за това със специална скенер камера, чрез която ще подготвим за вас и индивидуален серум за лице – ⚡ само 80 лв. до 15 декември 2022 ⏳ (Редовната цена общо 128 лв.: индивидуален серум е 88 лв. + диагностика на кожата е 40 лв.). Очакваме Ви!

Моля, обадете ни се или попълнете формата по-долу, за да получите офертата.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151

    Skin-check