Skin Check – скенер–камера за диагностика на кожата на лицето

Всяка жена има в козметичното си шкафче куп продукти, с които редовно се грижи за кожата си. Но, колкото и да са те, колкото и да са специални, няма да имат желания ефект, ако не знаете от какво се нуждае кожата Ви.

Правилната грижа започва с това – да познавате добре кожата си. Да определите какъв тип е Вашата кожа и какви са продуктите, които ще и помогнат да разкрие пълния си блясък и красота, е нещото, което ще Ви донесе желаната самоувереност. Skin-check скенерът е тук, за да Ви помогне точно с това.

Какво представлява Skin-check?

Skin-check представлява скенер-камера, която е създадена, за да прави диагностика на Вашата кожа. С нейна помощ не само можете да опознаете по-добре кожата си, но и дава на нас, експертите, възможността да предложим най-добрата процедура. След процедурата не просто знаете повече за своя тип кожа, но и имате информация за нейното моментно състояние.

Защо да се подложите на skin-check?

Ако се чудите защо да се подложите на процедурата, добре е да знаете, че тя е подходяща за всеки, който иска да се погрижи за себе си по най-добрия начин. Благодарение на skin-check можем да определим:
– Какво е нивото на хидратация на кожата Ви;
– Каква е нейната еластичност;
– Колко себум отделя;
– До колко увредена е кожата от UV лъчите.

След процедурата ще знаете много повече за кожата си и кои са най-добрите начини да се погрижите за нея.

Допълнителна информация

– Процедурата е абсолютно неинвазивна и безболезнена;
– Може да се прилага върху всеки, независимо от пол и възраст;
– Тъй като кожата се променя с времето, може да се подложите на skin-check повече от веднъж. Ако усещате промяна в състоянието на кожата си след последната проверка, може да запазите своя нов час за skin-check.