Venus Legasy – лице

NeoEffect

Venus Legasy на лице

Искате млада, красива и нежна кожа за по-дълго? Искате да се радвате на отражението в огледалото, независимо от възрастта си?

Знаете ли, че 80% от признаците на стареене се получават в следствие на външни фактори? Влиянието на околоната среда може да се отрази значително на кожата, а често ежедневната грижа не е достатъчна, за да я предпази. Ако вече имате бръчки и отпусната кожа, ако забелязвате сивкав оттенък на лицето си, то време е да се погрижите за кожата си в дълбочина.

Venus Legasy е тук на помощ.

Какво представлява процедурата Venus Legasy?

Процедурата Venus Legacy ви предлага най-модерния начин за борба с бръчките, отпуснатата кожа и други признаци на стареене на лицето. Процедурата отнема само около 30 минути и лесно може да бъде включена в ежедневните ви дейности, тъй като няма време за възстановяване след лечението. Резултатите са видими след първото лечение и се постигат без болка или неприятно усещане. Всъщност повечето от клиентите сравняват процедурата с топъл масаж.

Подходяща ли е процедурата за Вас?

Ако се чудите дали процедурата е подходяща за Вас, добре е да знаете, че с нея можете да:

– Подобрите еластичността на кожата си;
– Намалите видимостта на фините линии и бръчки;
– Увеличите блясъка и жизнения вид на кожата си;
– Третирате конкретни зони от лицето си, които имат проблем (около очите, брадичката, деколтето и шията).

Как работи Venus Legacy?

Накратко, Venus Legacy засилва производството на колаген и еластиновите влакна, което води до по-стегната и гладка кожа. Ефектът се максимизира чрез патентована комбинация от четири технологии (4D):

– Многополюсната радиочестота разпределя равномерно топлината между 8 външни и 4 вътрешни електроди, за да стимулира синтеза на колаген през множество слоеве тъкан
– Импулсните електромагнитни полета освобождават съставки за обновяване на кожата (FGF2), активират синтеза на колаген, фибробласти и кръвоносни съдове за дългосрочни резултати;
– Vari Pulse Vacuum стимулира производството на фибробласти и подобрява лимфния дренаж и кръвообращението;
– RealTime Feedback позволява прецизно проследяване на температурата на кожата по време на лечението, за да се постигнат най-добри резултати с максимален комфорт и безопасност за всички типове кожа.

Кой може да се възползва от ефекта на Venus Legacy?

Venus Legacy най-често се препоръчва на:
– Жени и мъже, които искат да запазят младежкия си вид;
– За клиенти, които имат публични изяви и искат да избегнат операция, за да запазят младежкия си вид;
– Жени и мъже, които обичат да имат подмладена, освежена и регенерирана кожа преди важно събитие или тържество;
– Хора, които желаят да стегнат кожата на лицето си или да намалят излишните мазнини и кожата на брадичката.

Venus Legacy е нехирургична процедура. Идеален е за тези, които не искат да се подлагат на инвазивни интервенции или нямат време да се възстановят след тях.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151