Venus Versa – белези и стрии

Стриите могат да направят ходенето на плаж или фитнес наистина неудобно. Ако бременността или някой неуспешен план за отслабване Ви е оставил стрии, Venus Versa Treatment може бързо и безопасно да ги премахне. Ето какво още трябва да знаете за процедурата.

Какво е Venus Versa?

Venus Versa е апарат, чрез който се третира кожата за възстановяване и лечение на белези и стрии. Лечението на кожата е неинвазивно и не включва операция, като при него се използват микроигли и импулси от NanoFractional радиочестота или радиочестотна енергия, за да се увеличи производството на колаген в кожата ви. Колагенът е веществото, което възстановява кожата, когато е повредена и повишава нейната еластичност.

Това оставя кожата ви обновена и млада след лечение. Можем да използваме лечението за справяне с различни кожни заболявания и увреждания на кожата, причинени от стареене или нездравословен начин на живот.

Как действа Venus Versа при наличието на стрии?

Стриите са белези, които се образуват, когато кожата се разтегне поради наддаване на тегло, хормони и бременност. Те могат да бъдат бледи или тъмни и да изглеждат като пукнатини или разкъсвания на кожата. Venus Versa може да бъде отличен избор за лечение на стрии. RF енергията NanoFractional стимулира създаването на колаген, което възстановява кожата и намалява видимостта на стриите.

Venus Versa загрява кожата, за да стимулира производството на колаген, използвайки NanoFractional RF енергия. Колагенът преструктурира и възстановява кожата там, където са се образували белези и дефекти, а лечението е по-ефективно от лазерната терапия и химически пилинг. Бръчките, фините линии, розацеята, тъмните петна и разширените пори са други кожни заболявания, които могат да бъдат третирани с NanoFractional RF енергия. След процедурата ще имате гладка и стегната кожа с по-равномерен тен и текстура.

Върху кои части от тялото лечението е най-ефективно?

Най-често срещаните зони за намаляване на стриите са корема, седалището, краката и горната част на ръцете. Всяка от тези области може да бъде обработена с NanoFractional RF енергия. Почти всяка част от тялото може да бъде лекувана, за да се намалят белезите и отпуснатостта на кожата.

Кой е подходящ кандидат за процедурата?

Това лечение е безопасно за всеки пол, тен на кожата и възраст. Процедурата може да се приложи върху всяка част от тялото, а вие можете да се върнете към нормалното си ежедневие веднага след това.

Колко процедури са необходими?

Това лечение може да бъде завършено в три до четири сесии при повечето пациенти. Всяка сесия отнема 15 до 30 минути. Най-добре е сесиите да бъдат разделени на интервал от поне четири седмици, за да се даде възможност за възстановяване. Резултатите ви ще дойдат скоро след лечебните сесии, но отнема време на колагена да възстанови кожата. Колко сесии са ви необходими и колко време е необходимо, за да видите резултатите, ще зависи от състоянието на кожата ви.

Допълнителна информация

Поддържането на кожата хидратирана и защитена от вредното въздействие на слънчевите лъчи ще ви помогне да предпазите кожата си и да подпомогнете нейното възстановяване.