WISH PRO терапия

NeoEffect

WISH PRO

Грижата за кожата е важна за всяка жена, която иска да изглежда добре, независимо от възрастта си. Но често, ежедневната рутина, която прилагаме върху лицето си, не е достатъчна. Мръсният въздух, UV лъчите и условията като студ и вятър, могат да изтощят допълнително кожата ни и да доведат до отпускане, несъвършенства и възпаления.

В тези случаи, кожата ни има нужда от допълнителна грижа. И тук идва на помощ Wish Pro терапията.

Тъй като всяка кожа е различна, всяка има нужда от различни съставки, за да се чувства добре и да бъде здрава и красива. Независимо дали имате нужда от ексфолиране, обновяване или хидратиране, апаратът Wish Pro е тук, за да осигури на всеки тип кожа хранителните вещества, от които се нуждае.

Какво представлява апаратът Wish Pro?

WISHPro е иновативно устройство за лечение на кожата, което съчетава четири различни доказани технологии в едно. Апаратът използва усъвършенствани, козметични капсули с чиято помощ можете да видите резултатите само за 15 минути неинвазивно лечение. Кожата ви ще бъде подмладена, по-сияйна, овлажнена и ще изглежда по-стегната и здрава.

Всяка от капсулите се грижи за кожата благодарение на активните съставки като хиалуронова киселина, колаген, BTX (алтернатива на ботокс) и други. Всички те се поставят на главата на апарата, който използва светлина, магнитен импулс или микро-ток, за да даде на лицето Ви грижата, от която се нуждае.

Благодарение на магнитните пулсации, активните съставки преодоляват кожната бариера, проникват в сърцето на клетките и възставновяват здравето им. От друга страна, червената светлина намалява възпалението, активира дермалните фибробласти, стимулира синтеза на колаген и еластин. Синият светодиод е добре известен с това, че отделя кислород, който убива бактериите, причиняващи акне. Най-интересен обаче, е микротокът, който активира лицевите мускули и освежава текстурата и тонуса на кожата, докато магнитното пулсиране помага за намаляване на подпухналостта и увеличава кръвообращението, подхранва и подобрява лимфния дренаж.

За кого е подходяща процедурата Wish Pro?

Заради своята мултифункционалност и голямо разнообразие от капсули, между които да избирате, процедурата Wish Pro е подходяща за Вас, ако:

– Сте млад човек с проблемна кожа и несъвършенства, които искате да отстраните;
– Искате да върнете блясъка и здравината на кожата си, както и да елиминирате първите признаци на стареене;
– Имате зряла кожа и искате да и подарите бърз и видим подмладяващ ефект.

Как протича самата процедура?

Терапията Wish Pro се състои от няколко ключови стъпки, в това число:
– Почистване и подготовка на лицето, очите, шията и деколтето;
– Избор на подходяща терапевтична глава и специфична капсула, отговаряща на нуждите на кожата;
– Прилагане на капсулата към кожата с помощта на терапевтичната глава. Възможно е в една терапия да се използват повече от една глава и повече от една капсула, в зависимост от нуждите на кожата;
– Нанасяне на подходяща за кожата маска;
– Нанасяне на финални продукти.

Процедурата е с времетраене 60мин, ако се използва една капсула и 75, ако се използват две.

Какъв е резултатът след процедурата?

Терапията има незабавен ефект. Веднага след процедурата, кожата изглежда обновена, по-сияйна и здрава.

Допълнителна информация

За по-видим резултат се препоръчва интензивен курс от 4-6 посещения веднъж седмично. Така кожата ще се обнови в дълбочина, проблемите ще бъдат елиминирани и ще се радвате на красив външен вид.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151