Д-р Темелкова

Д-р Темелкова

Специалист по дерматология и венерология

Аз съм д-р Темелкова, специалист дерматология и венерология. Завършила съм Медицински университет София и съм специализирала в Медицински институт на Министерство на вътрешните работи.

Избрах да работя за г-жа Петрова, защото виждам в нея желание за работа с млади хора, перспектива за усъвършенстване и израстване в практиката. Тя е чудесен модел за подражание и стремеж към постигане на нови висини в професията.

Едно от най-големите предизвикателства е да успееш да спечелиш доверието на пациентите. Правилният подход към всеки един се крие в индивидуалността им. Именно така успявам да намеря пътя за доверието-чрез индивидуална стратегия.

На второ място е все по-голямата любознателност на пациентите и достъп до множество източници на информация. Това ме мотивира да се стремя всеки ден да надграждам знанията си и да съм наясно с най-новото в нашата професия.

Тук мога да бъда изключение категорична. Смятам, че трябва да притежава етичност, съобразителност, уважение и взаимна признателност.

Както вече казах,това е едно от най-големите предизвикателства към всеки лекар. За мен всеки пациент е различен и не трябва да се поставя под общ знаменател. Аз успявам да изградя доверие чрез комуникация и разбиране, които целят да запазят уникалността на всеки от нас.

П.С. Красотата е израз на нашето самочувствие и увереност. Затова не бива да се страхуваме от желанието си да бъдем най-добрата версия на самите себе си!