Kristina Yurukova

Кристина Юрукова

Масажистка

Казвам се Кристина Юрукова и притежавам над 10 годишен опит в областта на лечебните и терапевтични масажи. Моят стремеж непрекъснато да се усъвършенствам в тази област ми помага да не спирам да надграждам знанията и уменията си, като усвоявам както класически, така и иновативни методи на терапия.

Защо избрахте да работите за г-жа Диана Петрова? Какво ви дава тази работа?
– Още при първата ни среща с г-жа Петрова бях очарована от нейния професионализъм и отношение към работата, с което посреща всеки клиент на нашата клиника. Общата ни визия за прилагане на най-високите стандарти в бранша и многобройните доволни клиенти, още по-силно ме накараха да повярвам, че съм на правилното място.

С какви предизвикателства се сблъсквате в работата си и как ги преодолявате?
– Най-голямото предизвикателство за мен е и най-силната ми мотивация. Индивидуалният подход и стремежът ежедневно да отговаряш на очакванията и на най-взискателните клиенти, е предизвикателство за всеки професионалист, който се стреми към постигане на оптимални резултати.

Доверието на клиента към специалността е изключително важно. Как вие самата печелите доверието на клиентите?
– Изграждането на доверие между специалист и клиент е от изключителна важност. За мен в основата му стои персоналното отношения и отличната комуникация, която се изразява в това всеки клиент да бъде подробно информиран от мен за възможните решения на неговия проблем, както и очакваните резултати.

За вас красотата е ……..?
За мен красотата е проявление на вътрешна и външна хармония.