Казвам се Кристина Юрукова и притежавам над 10 годишен опит в областта на лечебните и терапевтични масажи. Моят стремеж непрекъснато да се усъвършенствам в тази област ми помага да не спирам да надграждам знанията и уменията си, като усвоявам както класически, така и иновативни методи на терапия.

Защо избрахте да работите за г-жа Диана Петрова? Какво ви дава тази работа?
– Още при първата ни среща с г-жа Петрова бях очарована от нейния професионализъм и отношение към работата, с което посреща всеки клиент на нашата клиника. Общата ни визия за прилагане на най-високите стандарти в бранша и многобройните доволни клиенти, още по-силно ме накараха да повярвам, че съм на правилното място.

С какви предизвикателства се сблъсквате в работата си и как ги преодолявате?
– Най-голямото предизвикателство за мен е и най-силната ми мотивация. Индивидуалният подход и стремежът ежедневно да отговаряш на очакванията и на най-взискателните клиенти, е предизвикателство за всеки професионалист, който се стреми към постигане на оптимални резултати.

Доверието на клиента към специалността е изключително важно. Как вие самата печелите доверието на клиентите?
– Изграждането на доверие между специалист и клиент е от изключителна важност. За мен в основата му стои персоналното отношения и отличната комуникация, която се изразява в това всеки клиент да бъде подробно информиран от мен за възможните решения на неговия проблем, както и очакваните резултати.

За вас красотата е ……..?
За мен красотата е проявление на вътрешна и външна хармония.

Kristina Yurukova
NeoEffect-24.11.2022
0 Коментари

Казвам се Мохамед Ибрахим. Кинезитерапевт в НеоЕфект.
Завършил съм НСА – гр. София – 1993 г, специалност „Кинезитерапия“, интересувам се и съм работил по проект – „Кинезитерапия и китайски традиционни методи при синдрома „мускулен дисбаланс – слаба коремна мускулатура“ . Минал съм обучение по – акупресура. Избрах да работя за г-жа Диана Петрова, защото тя е утвърдено име в областта на услугите и грижата за красотата. И смятам, че за мен е предизвикателство да бъда част от нейния професионален екип, с който ще постигна успех в тази област. Моята мисия е да поддържам високо професионално ниво, което да отговаря на марката „Диана Петрова“ и на очакването на взискателните клиенти, които посещават НеоЕфект.
Доверието на клиентите се печели с професионализъм, самоувереност и добро отношение, каквито смятам че притежавам.

П.П. За мен красотата е външно послание, с което изразяваме същността на душата си.

Мохамед Ибрахим
NeoEffect-02.02.2022
0 Коментари

Аз съм д-р Темелкова, специалист дерматология и венерология. Завършила съм Медицински университет София и съм специализирала в Медицински институт на Министерство на вътрешните работи.

Избрах да работя за г-жа Петрова, защото виждам в нея желание за работа с млади хора, перспектива за усъвършенстване и израстване в практиката. Тя е чудесен модел за подражание и стремеж към постигане на нови висини в професията.

Едно от най-големите предизвикателства е да успееш да спечелиш доверието на пациентите. Правилният подход към всеки един се крие в индивидуалността им. Именно така успявам да намеря пътя за доверието-чрез индивидуална стратегия.

На второ място е все по-голямата любознателност на пациентите и достъп до множество източници на информация. Това ме мотивира да се стремя всеки ден да надграждам знанията си и да съм наясно с най-новото в нашата професия.

Тук мога да бъда изключение категорична. Смятам, че трябва да притежава етичност, съобразителност, уважение и взаимна признателност.

Както вече казах,това е едно от най-големите предизвикателства към всеки лекар. За мен всеки пациент е различен и не трябва да се поставя под общ знаменател. Аз успявам да изградя доверие чрез комуникация и разбиране, които целят да запазят уникалността на всеки от нас.

П.С. Красотата е израз на нашето самочувствие и увереност. Затова не бива да се страхуваме от желанието си да бъдем най-добрата версия на самите себе си!

Д-р Темелкова
NeoEffect-31.01.2022
0 Коментари

Казвам се Диана Колева. Козметик в Нео Ефект.

Изборът да работя с Диана Петрова бе взаимен. Първото, което те грабва при среща с нея е неизменната й усмивка и мило посрещане и някак си неусетно се докосваш до невероятният й професионализъм. Избрах да работя за нея защото тя съчетава в себе си ценни качества, с които успява дълги години да е на върха при жестоката конкуренция в нашия бранш. Тя е иновативен специалист, мениджър, светска личност, психолог и приятел. Сферата на естетиката е работа, която ти дава възможност за реализация на постоянно развиващите се технологии. Но е и предизвикателство за комуникацията при срещата с различни клиенти. Много често те виждат в себе си проблеми, с които нашето професионално мнение се разминава. И тук нашата задача е не само да определим правилната процедура и лечение, но и да убедим клиента, че това е най-доброто за него. А това се постига с опит, екипност и многото семинари, които посещаваме заедно с Диана Петрова.

В нашата клиника се предлагат широка гама от процедури и част от тях са инвазивни. Затова доверието на клиента е от изключително значение. За мен лично е много важно първото впечатление, с което ще посрещнеш клиента както и индивидуалното отношение. Да се почувства всеки един специален, да получи повече отколкото е очаквал. Усмивката и професионалните умения вървят ръка за ръка.
Щастливият клиент е най-голямата награда за мен!

П.П. Колкото по-красива е една жена, толкова по-трудно се спори с нея!

Диана Колева
NeoEffect-31.01.2022
0 Коментари

Габриела Дойчинова е козметик в естетична клиника НеоЕфект. Притежава 19-годишен опит в областта на козметиката, успешно е преминала редица сертифицирани курсове, ежегодно участва в козметологични семинари и конференции. Габриела споделя, че е Диана Петрова е нейният прекрасен учител, от когото е получила много познания и увереността да ги прилага на практика. „Истинският професионалист трябва да има цел, да върви неуморно към нея и да я постигне. Винаги трябва да проявява персонално отношение към всеки клиент, да съобрази неговите специфични проблеми на кожата, за да му предложи най-добрите професионални терапии и продукти за домашна грижа.“, казва Габриела Дойчинова.

П.П.
Ако човек не гледа и не търси красивото, той не може да расте и да се развива.

NeoEffect-13.12.2021
0 Коментари

Д-р Елка Коева е дерматолог с над 25 годишен опит. От 2000 г. се занимава основно с естетична дерматология. Член е на множество авторитетни международни дерматологични асоциации.
Д-р Коева споделя, че с г-жа Диана Петрова се познават от много години. За нея тя е изключителен професионалист и съвместната им работа е истинско удоволствие. Мотото им е – коректност, увереност, отговорност към хората и проблемите им.
„Всеки професионалист има трудности, с които се сблъсква. За мен това са новите тенденции и апаратури, но нашата задача е да се усъвършенстваме, за да можем да постигнем конкретни резултати. Като професионалисти трябва да бъдем отговорни и съпричастни и да отделим достатъчно време за диалог с пациента, така ще стигнем до същината на проблема.
Вярвам, че красотата е изкуство, което ние успешно творим.“

П.П.
Красотата е изкуство!

NeoEffect-12.12.2021
0 Коментари

Стефания Иванова е рецепционист в Естетична клиника НеоЕфект, като това за нея не е просто професия, а сбъдната мечта. Завършва бакалавър Фотография и работата в сферата на красотата идеално допълва творческите й наклонности.
“Избрах да работя с Диана Петрова, защото е много добре организиран човек и има подход да дърпа хората около себе си да вървят нагоре и напред. Работата с нея ми носи 100% удовлетворение. За мен е предизвикателството да отговоря на всички нужди на клиента. Първото и най-важно качество, което един професионалист трябва да притежава е търпението. Имаш ли търпение всичко останало можеш да вършиш с лекота. Смятам, че печеля доверието на клиентите, когато съм добре информирана и успея да отговоря на всички въпроси свързани с процедурите, които предлагаме. За мен Красотата е част от себеизразяването.“
-казва Стефания Иванова.
П.П. Красотата е част от себеизразяването.

Стефания Иванова
NeoEffect-11.12.2021
0 Коментари

Лора Костова е рецепционист в естетична клиника НеоЕфект. Завършила е специалност Информатика в ЮЗУ „Неофит Рилски“. „Избрах да работя за Диана Петрова, защото веднъж докоснала се до професионализма й, за мен беше призвание да стана част от екипа й. В нашата сфера всеки ден се налага да общуваш с много и различни хора. Задължение на един професионалист е да даде адекватна информация на всеки, да организира времето на клиента в клиниката възможно най-рационално и комфортно. Един истински професионалист трябва да се стреми към постоянно развитие и непрекъснато обучение. Да си поставя цели, и всяка постигната такава, да бъде едно стъпало напред.“, споделя Лора Костова, и допълва: „Доверието на клиент се печели с точност, адекватност и лично отношение.“

П.П.
Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.

NeoEffect-11.12.2021
0 Коментари

Диана Петрова е собственик и управител на естетична клиника НеоЕфект. Водена от любовта си към красотата и естетиката, г-жа Петрова създава престижната естетична клиника НеоЕфект, в която всеки клиент ще бъде посрещнат с усмивка, ще получи специално внимание, ще се откъсне от напрегнатото ежедневие и ще се зареди с нова енергия.
„Нашето мото е „Красотата има душа”, тъй като красотата идва отвътре. Стремежът ни е да бъдем най-добрите, затова постоянно следим най-новите тенденции в областта на козметологията, посещаваме наши и международни научни конференции, форуми и симпозиуми, за да обогатяваме и усъвършенстваме непрекъснато познанията си. В естетична клиника НеоЕфект периодично каним водещи чуждестранни специалисти, като проф. д-р Пиетро Массей, естетичен и пластичен хирург от Италия и предоставяме индивидуална консултация за всеки пациент, който иска да получи експертно мнение от най-високо ниво.“, казва Диана Петрова.

П.П.
Красотата има душа!

Диана Петрова
NeoEffect-10.12.2021
0 Коментари