Baby Botox

Може би много от нашите познати – както жени, така и мъже, изглеждащи толкова млади и свежи, също използват този начин.
Много известни личности и обикновени хора с удоволствие използват новата козметологична процедура.

Според информация, от лекар на една от лондонските клиники, която така смело завладя пресата, е че периодично до процедура Бейби ботокс прибягва  Кейт Мидълтън, което й позволява да изглежда прекрасно, въпреки че има три деца и доста активни социални дейности.  Освен нея от процедурата се възползват и много други известни личности, които се опитват да не рекламират своите манипулации за красота.

Какво представлява Baby Botox?
Baby Botox е същия ботулинов токсин, но се използва в мини дози, така че бръчките се изглаждат и оставят израженията на лицето. Тази процедура използва най-доброрто от възможностите на Botox и натрупания през годините опит и умения на специалистите.

Терапията може да се прилага както върху цялото лице, така и върху отделни зони.  Процедурата е безопасна, безболезнена, дава отлични резултати и е без странични ефекти. След него пациентът веднага може да се върне към обичайните си ангажименти. Резултатът от терапията се проявява след няколко дни и се запазва до 6 месеца. След този период, процедурата може да се повтори, като при всяко следващо слагане ефектът се запазва за по-дълго.
Като се имат предвид малките обеми на лекарството и ниската цена, тази процедура стана доста популярна, тъй като намалява въображаемите рискове от използването на Botox или по-скоро страховете от тях и не се превръща в удар за портфейла.

За каква кожа е подходящ?
* Уморена и увредена кожа
* Състарена кожа
* Акне и проблемна кожа
* Загуба на еластичност
* Възрастови петна
* Дехидратирана кожа
* Отпусната кожа
* Бръчки
* Фини линии

Какви резултати се постигат:

️Изглаждане на бръчките и фините линии
️
– Стягане на кожата
️
– Хидратиране в дълбочина
️
– Отпочинала и свежа кожа
️
– Омекотяване на овала на лицето
️
– Стимулира се клетъчната регенерация
️
– Цялостен подмладяващ ефект

Убедете се сами в Baby Botox – ефективността на ботулиновия токсин + безопасността на мезотерапията!