Кислороден Hydra Peel на лице

NeoEffect

Кислороден Hydra Peel на лице

Знаете ли, че на всеки 15 секунди, някъде по света се прави Hydra Peel процедура? Но какво представлява тя и защо е толкова търсена от всички, които искат да имат красива кожа без несъвършенства?
Ако търсите процедура, която да подмлади кожата ви, да ви отърве от несъвършенствата и в същото време да бъде безболезнена и приятна, Hydra Peel е Вашето решение.

Какво представлява кислородният Hydra Peel?

Hydra Peel е комплексна програма, която има за цел да почисти кожата Ви в дълбочина като едновременно с това я хидратира и подмлади. Тази иновативна система напълно замества механичните техники които познаваме и които често са болезнени и неприятни.

За разлика от тях Hydra Peel е терапия, при която не усещате болка или дискомфорт, само приятното усещане от движението на апарата по кожата Ви. Кислородният Hydra Peel е чудесно средство за дълбока хидратация и подхранване. При него, кислородна струя под налягане се вкарва в кожата, за да хидратира с хиалуронова киселина. Хиалуронът прониква в дълбоките слоеве на кожата, а резултатът е гладка, чиста и мека кожа.

Кислородната Hydra Peel терапия съчетава 3 действия в едно, за да се погрижи за Вас по най-добрия и нежен начин:
– Ексфолиране, с което цели да отстрани мъртвите кожни клетки;
– Вакуум, за да елиминира замърсяванията;
– Специален кислороден флуид, който хидратира и подхранва кожата в дълбочина с чиста хиалуронова киселина и витаминен комплекс.

Кога се прилага Hydra Peel терапията?

Hydra Peel е иновативна система за грижа, която дава невероятни резултати при хора с мазна кожа с разширени пори и черни точки. Но освен в този случай, тя е изключително ефективна и при:
– Бръчки и фини линии;
– Пигментни петна;
– Неравномерен тен;
– Торбички под очите;
– Акне.

За кого е подходяща Hydra Peel терапията?

Едно от най-хубавите неща на кислородната Hydra Peel терапия е, че тя е подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст.
Ако имате несъвършенства по кожата си, разширени пори и черни точки… ако забелязвате появата на фини линии… ако усещате кожата си суха и дехидратирана, кислородната Hydra Peel терапия ще Ви помогне да се погрижите за проблема и да се радвате на чиста и здрава кожа.
Терапията е подходяща и за бременни, тъй като е абсолютно неинвазивна, а серумите, които се използват по време на процедурата, за с напълно натурален произход.

Допълнителна информация

– Ако искате да видите пълния ефект на кислородната Hydra Peel терапия, препоръчваме първоначален курс от 4 процедури, веднъж седмично, а след това – поддържаща процедура всеки месец.
– Ако кожата Ви е много чувствителна, избягвайте излагане на слънце след процедурата и нанасяйте обилно количество хидратиращ крем.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151

    Кислороден Hydra Peel на скалп

    Естетична дерматология

    Кислороден Hydra Peel на гръб

    Процедури тяло