TriBella

NeoEffect

TriBella

С фактори като излагане на слънце, стареене и хормонални промени кожата ни може да понесе много щети. Ако сте забелязали старчески петна, увреждане от слънце или неравномерна пигментация, процедурата за подмладяване на лицето TriBella може би е точно за вас. TriBella е високоинтензивно неинвазивно решение, което дава видими резултати, бързо. Комбинирайки три уникални процедури в едно за цялостно обновяване на кожата, TriBella ™ ще Ви донесе усещане за мекота и здравина. След процедурата, кожата Ви ще изглежда гладка, нежна и млада.

Този иновативен метод се грижи за кожата по три начина. Първо Venus TriBella коригира обезцветяването, избледнява старческите петна, намалява увреждането от слънцето и подобрява тонуса на кожата. След това, лечението против стареене намалява фините линии, намалява бръчките и стяга кожата. И накрая, възстановяването на кожата елиминира неравномерния тен, белези, розацея, разширени пори, стрии и други проблеми, свързани с текстурата на кожата.

Как действа Tribella?

Системата комбинира силата на три уникални технологии за нехирургични процедури, благодарение на които се постига цялостно обновяване на кожата:

Фотоподмладяване

TriBella използва интензивна импулсна светлина, за да подобри неравномерния тен и увреждането от слънцето. Резултатът е блестяща и млада кожа.

Грижа против стареене

TriBella против стареене доставя топлина под повърхността на кожата, като спомага за насърчаване на здравословен кръвен поток и увеличава производството на колагенови и еластинови влакна. Резултатът е кожата, която изглежда по-стегната и по-млада и с по-малко линии или бръчки.

Ремоделиране на кожата

Ремоделирането на кожата с TriBella подобрява нейната текстура, малки електродни щифтове, за да създаде микродермални рани с минимално въздействие върху епидермиса. Тъй като кожата заздравява, тя естествено увеличава производството на колаген и еластин за цялостно обновяване.

Какъв е резултатът след TriBella?

TriBella е иновативна процедура, която дава незабавни резултати. Още след първата процедура ще забележите:
– По-гладка и по-здрава кожа с младежко излъчване;
– Коригиране на кожни дефекти, белези, петна, пигментации, видими капиляри;
– Изглаждане на фините линии и бръчки;
– Изравняване и подобряване на тена;
– Цялостно подобряване тонуса на кожата;
– Пълно клетъчно обновяване и утрояване красотата на кожата.

Какво да очаквам по време на процедурата?

Различните процедури на TriBella дават на лицето различно усещане. Фотоподмладяването на лицето може да се почувства като леко парване върху кожата Ви. Процедурата против стареене ще създаде топло усещане и повечето пациенти я смятат за много приятна. Лечението за възстановяване на кожата обаче идва след като кожата вече е силно стимулирана и по този начин е по-чувствителна, което означава, че това лечение може да е по-малко удобно от другите две; може да почувствате усещане за топлина, докато апликаторът се движи по кожата Ви.

Колко време продължава ефектът от процедурата?

Това зависи от това как кожата Ви реагира на лечението и как се грижите за нея след това. Например, ако използвате фотозащита, резултатите ще се задържат по-дълго. Препоръчваме една сесия на всеки шест месеца за поддържане на най-добри резултати.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151