Gernetic

Всяка кожа е уникална и трябва да се подхранва по специфичен начин

Основателя на Френските Лаборатории GERnétic International талантливия учен , лекар и биохимик Алберт Лапорт се отличава с новаторски нетрадиционни подходи към лечението на естетическите проблеми. В основата на неговите научни изследвания е връзката между вътрешните проблеми и състояние на организма и техните външни проявления. Създаването на Френската козметика Гернетик е предшествано от  многогодишни изследвания в областа на клетъчната биология и биотехнологията.

GERnétic –основно хранене през кожата
GERnétic International е търговска марка  козметични продукти, които съдържат 100 % органични съставки, дозирани хомеопатично. Употребяват се в малки дози и въздействат по пътя на меридианите – принцип на китайската медицина.
Активните съставки на продуктите Гернетик са от 100 % естествен произход: Витамини, Аминокиселини, Протеини, Олигоелементи, Фитостимуланти, Висши и  100% естествени масла.
Продуктите на GERnétic са натурални органични козметични препарати които имат в състава си Биологично активни компоненти, които влияят положително на физиологичните процеси в кожата.
GERnétic International предлага продукти за всяка възраст и всеки бюджет.

– Серия за лице;
– Серия за бюст и тяло;
– Младежка серия;
– Серия „Перфектни“ – анти време.
- Серия „Жизнен трансфер“;
– Серия с АКТИВНИ морски съставки;
– Слънчева линия;
– Серия за мъже.

Всички продукти и процедури на марката GERnétic International можете да намерите при нас в NeoEffect Aesthetic Clinic