Mesopeel

NeoEffect

Mesopeel

Mesopeel – абсолютен хит в козметологичните процедури
Напредването на възрастта е свързано със загуба на еластичност на кожата, поява на фини линии и по-дълбоки бръчки, пигментни петна и други несъвършенства по лицето. Абсолютен хит в козметологичните терапии в момента е Mesopeel – процедура, която комбинира химичен пилинг и мезотерапия с подходящ ревитализиращ коктейл от хиалуронова киселина, витамини и други ценни съставки. Иновативната процедура максимално подобрява качеството на кожата и възвръща младежката й свежест.

Първата фаза на процедурата Mesopeel е нанасяне на химичен пилинг в зависимост от типа, състоянието и конкретните проблеми на кожата на лицето. Използват се иновативните системи за химичен пилинг на Dermaceutic Laboratoire, които се отличават с висока степен на поносимост, не предизвикват зачервяване или раздразнение, подобряват бариерната функция на кожата и ефективно премахват различни несъвършенства, като излющването е незабележимо. Химичният пилинг представлява контролирано отстраняване на повърхностния слой мъртви клетки, което води до изравняване на кожния релеф, изглаждане на бръчките, редуциране на пигментациите, белезите и постакнеичните лезии, както и повишаване жизнения тонус на кожата.
Втората фаза на терапията е мезотерапия – въвеждане в дълбоките кожни слоеве на съответния мезотерапевтичен продукт с помощта на дермапен. Уредът дермапен е снабден със специални микроигли за еднократна употреба, които проникват в кожата и спомагат за по-бързото усвояване на активните серуми, съдържащи хиалуронова киселина, витамини, минерали, антиоксиданти и други ценни вещества. Мезотерапията активира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, стимулира клетъчния метаболизъм и видимо подобрява текстурата на кожата.

Резултатите са впечатляващи още след първата процедура Mesopeel. Кожата е хидратирана, свежа и сияйна. Ефектът е моментален и се засилва през следващите дни.

Класическа мезотерапия

Естетична дерматология

Дермапен

Процедури лице

Venus Versa / Venus Viva

Процедури лице

NeoEffect

~ Запазете час & Направете запитване ~
задайте въпрос или запазете час на телефон 089 660 5151

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

    NeoEffect

    Цените