NOON Aesthetics

Представяме ви NOON Aesthetics, козметика от Израел!

Тази марка предлага професионална грижа за кожата, вдъхновена от качеството, високите технологии и професионализма. Това, което отличава продуктите на NOON Aesthetics, е способността за най-ефективното лечение на кожата без често срещаните странични ефекти като дразнене, парене, зачервяване и неприятно усещане. Това се дължи на добавения DermShieldTM,

NOON Aesthetics предлага иновативни решения и впечатляващи резултати за различни кожни проблеми, като акне, стареене на кожата, хипер-пигментация, увреждане от слънцето и загуба на еластичност, себорея и др. без типичните последици.

Много са козметичните процедури, които се предлагат на пазара. Безспорно обаче една от най-популярните такива е процедурата химичен пилинг, която предлага отлични видими резултати. Точно заради своите резултати процедурите с химичен пилинг набират популярност по цял свят, включително и в България.

Химичен пилинг е техника, която се използва за подобряване и изглаждане на структурата на кожата. При химичен пилинг се използват киселини в различна концентрация. Лекарите и козметолозите имат важната задача да преценят каква да е използваната киселина, каква трябва да бъде нейната концентрация и колко дълбоко в кожата трябва да повлияе химичният пилинг. Безопасността е на първо място

Продуктите, които спомагат за добрите резултати при химичен пилинг са не само препоръчителни, но и задължителни. Процедурите могат да имат видим резултат много по-дълго, ако след самото третиране се използват подходящите продукти. Грижата за кожата след химичен пилинг е задължителна. От особено значение след химичен пилинг, особено дълбок, е да се използват слънцезащитни продукти с висок фактор. Препоръчва се и употребата овлажняващи кремове и козметика, богата на витамини.

Водещите иновации и технологии в сферата на процедурите химичен пилинг водят до впечатляващи резултати. Разработват се ефикасни продукти за естетическа грижа за кожата, като същевременно се гарантира най-високо качество през целия процес.

Продуктите NOON могат да се използват само от обучени специалисти или под тяхно ръководство.