Jett Plasma Lift

NeoEffect

Jett Plasma Lift

JETT PLASMA LIFT – МОЩНО ОРЪЖИЕ ЗА РЕШАВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОБЛЕМИ
Днес все повече клиенти залагат на минимално инвазивни процедури за подмладяване на лицето, лифтиране на деликатната зона на околоочния контур и премахване на различни несъвършенства по кожата на тялото, които са без риск от усложнения и не изискват дълъг възстановителен период. Иновативният уред JETT Plasma LIFT, базиран на плазмена технология, предлага ефикасно и безопасно решение както за подмладяване, така и за отстраняване на различни естетични проблеми.

Д-р Матуш Баран, медицински консултант на Jett Medical, Чехия. Д-р Баран е роден в красивия град Прешов в Словакия, завършил е Карловия университет в Прага със специализация пластична хирургия. Работи в отделение по изгаряния и пластична хирургия, както и като медицински консултант на Jett Medical, Чехия.

Д-р Баран, бихте ли обяснили какво представлява плазмената технология?
Горещата плазма, създавана от уреда JETT Plasma LIFT представлява електрически разряд, който се създава от разликата във високото напрежение между върха на устройството и тялото на пациента. По този начин активното петно, което е само 0,1 мм загрява кожата в третираната зона, настъпва процес на коагулация и „изпаряване“. Това може да се използва в естетичната и реконструктивната медицина както за подмладяване на лицето, така и за ефикасно решаване на различни естетични проблеми.

С какво се отличава уредът JETT Plasma LIFT от останалите подобни устройства, присъстващи днес на козметологичния пазар?
JETT Plasma LIFT е уникално устройство, първият патентован уред, който създава плазмен разряд чрез постоянен ток. Това позволява да се създаде много фин, но изключително ефективен плазмен лъч, който осигурява минимална деструкция на повърхността на кожата, но високо енергийно фокусиране в дермата. Отсъства ефект на разпръскване на плазмения лъч, което гарантира отлична прецизност на процедурата с минимално епидермално разрушение. Уредът е снабден с активен електрод и апликатор (различни апликатори в зависимост от целите на процедурата), който се поставя близо до кожата, но не е в контакт с тъканта, което гарантира абсолютна безопасност и сигурност при работа. Плазменият разряд е затворен между върха на устройството и кожата на пациента на постоянно разстояние 2 мм, което отличава JETT Plasma LIFT от други подобни устройства на козметологичния пазар. Прилагането на постоянен ток за кратко време генерира локална деполяризация, която предизвиква отваряне на йонните канали в клетъчните мембрани. Това води до промяна в начина, по който електрическите заряди са разпределени от двете страни на клетъчната мембрана и възстановяване на мембранния потенциал на кожните клетки. Процедурата с JETT Plasma LIFT реактивира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, кожата постепенно става по-гладка, еластична и стегната, а фините линии и по-дълбоки бръчки се изглаждат.

Какви проблеми се решават с помощта на иновативния уред?
JETT Plasma LIFT е изключително подходящ за неоперативна блефаропластика, подмладяване на лицето, а също и за премахване на пигментни петна, разширени капиляри и кожни образувания, заличаване на стрии, белези и други несъвършенства. С помощта му ефикасно се отстраняват бръчици „пачи крак“ и т.нар. „баркод“ над горната устна, както и по-дълбоки бръчки, постига се видимо стягане на кожата и ремоделиране на лицевия овал.

Какви предимства дава уредът JETT Plasma LIFT на модерния салон за красота или естетичната клиника?
Уредът е малък, удобен, преносим и много полезен, тъй като дава възможност за третиране на различни показания само с едно устройство и не изисква консумативи, които трябва да се сменят след всеки пациент.

jett plasma lift

Jett Plasma – лице

Процедури лице

Jett Plasma – тяло

Процедури тяло

NeoEffect

~ Запазете час & Направете запитване ~
задайте въпрос или запазете час на телефон 089 660 5151

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

    NeoEffect

    Цените