jett plasma lift
Jett Plasma – лице

NeoEffect

Jett Plasma на лице

Jett Plasma е модерна технология, която се използва за стягане и нехирургичен лифтинг на кожата. Използва се за неоперативна блефаропластика, лечение на торбички под очите, стягане на кожата на шията и около устата, подмладяване на ръцете, както и премахване на бенки, спукани капиляри, папиломи и брадавици.

За разлика от много други плазмени устройства на пазара, Jett Plasma pen използва постоянен ток (DC), а не променлив ток (AC), което му позволява да „сканира“ кожата. Това означава, че е по-гъвкав, може да се използва на по-големи участъци. Апаратът Jett Plasma Lift използва квазинеутрална, нискотемпературна плазма, състояща се от приблизително равен брой положителни йони и отрицателно заредени електрони. Jett Plasma Lift генерира плазмен поток, който въздейства на биологичните тъкани и предизвиква специфични реакции на клетъчно ниво.

Този метод е уникален, защото е по-щадящ от оперативния и дава добри резултати и видим ефект.

Какво представлява процедурата с апарат Jett Plasma?

Jett Plasma предлага нехирургична алтернатива за лечение на много кожни заболявания. Процедурата може да се използва за:
– Нехирургично повдигане на клепачите (нехирургична блефаропластика);
– Премахване на гънки или бръчки около устата и очите (пачи крак);
– Премахване на папиломи, фиброми и брадавици;
– Подобряване на белези от акне;
– Намаляване на пигментните петна;
– Лечение на спукани капиляри;
– Намаляване на стрии и отпусната кожа;
– Повдигане и стягане на кожата на лицето, шията и тялото, включително повдигане на вежди и врани;
– Лечение на стрии;
– Подмладяване на ръцете.

Процедурата е бърза и безболезнена. Не се изисква обща упойка и много от процедурите могат да се направят за по-малко от час, като резултатите могат да траят до пет години.

Колко процедури са необходими за постигане на желания резултат?

Нехирургична блефаропластика и подмладяване на кожата обикновено изискват само една или две процедури, за да се постигне желаният резултат. Повечето пациенти обаче реагират положително само след една сесия. Ще видите резултати веднага след процедурата. Този резултат ще продължи да се развива през следващите месеци и може да трае до 5 години.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151