Maria Tancheva

Мария Танчева

Рецепционист

Здравейте,

аз се казвам Мария Танчева и работя с клиенти от дълго време макар и да не съм била на същата позиция. Сега съм рецепционист в клиника за красота Неоефект.

Избрах да работя за г-жа Петрова, защото споделям нейните ценности за професионализъм, отношение към клиентите и качествено обслужване. Тази работа ми предоставя възможност да си сътруднича със страхотен екип и да бъда част от него. Да виждам положителните промени в клиентите след всяка процедура.

На работното място понякога се сблъсквам с нарастващия брой клиенти за деня и неочакваните промени в програмата, както и общуването с различни типажи хора. За да ги преодолеем се опитвам да бъда организирана, да използвам комуникационните си умения и да бъда гъвкава в решаването на проблемите. За да печеля доверието на клиентите се стремя да бъда любезна и професионално информирана в обслужването им. Изслушвам техните проблеми и желания и се опитвам да им предложа възможно най-доброто решение за тях.

Красотата за мен е израз на индивидуалност и увереност. Тя може да е в различно измерение, което засяга вътрешния ни или външния ни свят.

Като рецепционист се стремя да помагам на клиентите да се почувстват уверени и красиви както отвън така и отвътре!

П. П.
Красотата е израз на индивидуалност и увереност!