Nadia Toshkova

Надя Тошкова

Рецепционист

Здравейте,

казвам се Надя Тошкова и имам над 10 години опит в работата с клиенти. През годините съм се справяла с най-различни отговорности и задължения. Умея да организирам работния процес и да намирам индивидуален подход към всеки клиент.

Длъжностите които съм заемала винаги са били свързани с комуникация и обслужване на клиенти, което някак си естествено доведе и до сегашната ми позиция .Искам да се запозная с нови начини на работа в екипи, в които бих могла да разширя познанията си, както и да допринеса за ползите и развитието на клиниката.

До момента не съм срещала предизвикателства. Харесвам си работата, справям се с всичко с удоволствие. Давам всичко от себе си и се справям с лекота. Никога не съм виждала предизвикателствата като пречка, напротив виждам ги като възможност с която мога да се уча и раста от тях. Това ми помага да развия умения и да стана по -уверена. Ако срещна трудност се опитвам да намеря решение като оставам спокойна и позитивна. Спокойствието ми помага да анализирам ситуацията и да намеря решения за тях пред които съм изправена.

Един от най-бързите начини да изградиш доверие е като дадеш много полезност на човека срещу теб. Клиентите искат да почувстват грижата към техните потребности, и искат да знаят, че им помагаш да решат проблемите си. Когато има доверие и бизнесът върви.

П.П.
Красотата е една от силите ,които владеят света!