Max3 лице

Младата, нежна и красива кожа на лицето е нещо, за което всяка жена, независимо от възрастта, си мечтае. Мръсният въздух, вредните навици, стресът и забързаното ежедневие, обаче, могат сериозно да навредят на кожата. Нека не забравяме и така любимото на всички слънце, което може да предизвика сериозно увреждане на кожата.  Така, една сутрин поглеждаме в огледалото и забелязваме:

– По-тъмни, пигментни петна, образували се върху бузите;
– Сивкав тен на кожата;
– Фини линии и бръчки;
– Уморен вид;
– Пъпки и несъвършенства.

Всяко едно от тези неща може да навреди сериозно на самочувствието ви, а лечението му да ви се струва почти невъзможно. За щастие, има начин да забравите за тях и да възстановите красотата и блясъка на кожата си с помощта на Max3 лазерното подмладяване.

Какво е лазерно подмладяване?

Лазерното подмладяване е процедура за възстановяване на кожата, която използва лазер за подобряване на външния вид на кожата при увредена от слънцето кожа, белези, причинени от акне, варицела или наранявания или за лечение на малки недостатъци по лицето. Това лечение също така намалява появата на фини линии около очите, устата и бузите. Лазерното подмладяване също може да лекува загуба на тонус на кожата и да подобри тена ви, ако имате белези или увреждане от слънцето.

Какво представлява процедурата?

Интензивен лъч светлинна енергия (лазер) е насочен към кожата ви. Лазерният лъч разрушава външния слой на кожата (епидермиса). В същото време лазерът загрява по-дълбокия слой на кожата (дермата), което кара колагеновите влакна да се свиват. По време на възстановяването се образуват нови колагенови влакна и кожата постепенно възвръща своя младежки вид.

За лазера Max3

Max3 е ултрамодерен лазер, който комбинира в себе си предимстава на 3 различни дължини на вълната: 755nm, 808nm и 1064nm. Използван най-вече за безопасна и ефективна лазерна епилация, лазерът има и функция за лазерно подмладяване, с чиято помощ може да се елиминират всички признаци на стареене или увреждане от слънцето. Подмладяването с Max3 е напълно безопасна и неинвазивна процедура, а резултатът е гладка и красива кожа със сияен и равномерен тен.

За кого е подходяща процедурата?

Подмладяването с Max3 лазер е процедура, подходяща за:
– Жени и мъже, които искат да възстановят младежкия вид на кожата;
– Ако имате неравномерен тен, белези от акне или увреждане от слънцето;
– Ако искате да елиминирате фините линии и бръчки;

Каква е продължителността на процедурата?

Процедурата продължава между 30 минути и час в зависимост от  размера на третираната област.

След процедурата

Избягвайте незащитеното излагане на слънце;
– След лазерното подмладяване кожата може да бъде чувствителна, подута и сърбяща;
– Редовно почиствайте третираната зона и спазвайте препоръките на специалиста за по-бързо възстановяване;
– Усилените дейности обикновено могат да бъдат възобновени след една или две седмици.