Липолазер
Липолазер

Липолазерьт, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали.

Какво е Липолазер?

Липолазерьт вьздейства на клетьчните мембрани на мастните клетки като същите губят крылата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимьт (липаза), които се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които сега са достатьчно малки, за да преминат, през порите на клетьчната стена и да се „излеят“ в междуклетьчното пространство.

 

Поради големия брой плочки (14) с които разполага лазера, има вьзможност да се извиршат процедури върху 4 зони едновременно. С това се скьсява значително времето необходимо за извршване на цялостни процедури по тялото, получаване на видими резултати за по кратко време.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151