Venus Legasy – тяло

NeoEffect

Venus Legasy на тяло

Искате ли да имате красиво и стегнато тяло? Искате ли да забравите за отпуснатата кожа и целулита? Искате ли да се радвате на комплименти, където и да отидете?

Грижата за тялото е едно от най-важните неща за здраве и добро самочувствие. А Venus Legacy е тук, за да ви осигури тази грижа.

Какво е Venus Legacy?

Venus Legacy е най-новото нехирургично лечение за оформяне на тялото и стягане на кожата. Комбинацията от четири вида технологии, комбинирани в едно устройство, съвместно оформя тялото, премахва целулита, намалява стриите и стяга кожата на тялото.

Как работи Venus Legacy?

Venus Legacy комбинира в себе си многополюсна радиочестота, импулсно електромагнитно поле, Vari Pulse и технология за обратна връзка в реално време. Ефектът от тази процедура е доказан от многобройни клинични проучвания, които показват, че в третираните региони е настъпила стимулация на фибробластите, отговорни за производството на нов колаген и еластин. Със своята топлинна енергия радиовълните допринасят за намаляване на мастните клетки. Регионите, третирани с Venus Legacy, се трансформират, тонусът на кожата се подобрява, целулитът и мастните депа са видимо намалени.

За кого е подходяща терапията?

– Жени и мъже, които искат да имат красиво оформено тяло преди голямо и значимо събитие;
– Онези, които желаят да стегнат определени области на тялото като корема, бедрата или горната част на ръцете;
– На тези, които желаят да намалят обиколката на талията, ръцете или бедрата;
– За майки, които искат да възстановят твърдостта на корема, който са имали преди бременността;
– На всички онези, които желаят да стегнат излишната кожа и по този начин да подобрят личния си живот.

Боли ли?

Процедурата Venus Legacy за тяло е много приятна като клиентът има усещане за топъл масаж. Процедурата трае 30-45 минути и лесно може да я включите в ежедневието си, тъй като няма нужда от време за възстановяване.

Кога мога да очаквам резултати?

Резултатите могат да се видят още след първата процедура, а, ако търсите по-сериозен ефект е необходимо да направите серия от няколко процедуи.

Най-добри ефекти се постигат, когато процедурите се правят веднъж седмично.

NeoEffect

~ Запази Час Онлайн ~

Внимание! Свободните часове за консултация и извършване на процедури свършват бързо. За да не бъдете разочаровани, Ви съветваме да запазите час в първия удобен за Вас момент.

NeoEffect

~ Имате ли въпроси? ~

Попълнете формата по-долу или се обадете на 089 660 5151